Din 22 iulie postul Pro 2 va difuza serialul Dragostea în alb şi negru cu İbrahim Çelikkol și Birce Akalay în rolurile principale

3,519

Postul de televiziune Pro 2 va difuza în premieră un nou serial turcesc de mare succes, cu İbrahim Çelikkol și Birce Akalay în rolurile principale.
Serialul intitulat “Dragostea în alb şi negru” (Siyah Beyaz Aşk) poate fi urmărit începând din 22 iulie, în fiecare seară de la ora 22:00.

În centrul poveștii se află Ferhat și Asli, două personaje total opuse. Ferhat este un mafiot nemilos care a uitat să iubească iar Asli, o doctoriță care și-a dedicat viața vindecării oamenilor.
Drumurile lor se întâlnesc dintr-o pură coincidență și după o serie de evenimente, Asli este nevoită să se căsătorească cu Ferhat pentru a-și salva viața; astfel începe o frumoasă poveste de iubire.
‘Dragostea în alb și negru” arată că iubirea adevărată are puterea pentru a depăși dificultățile și că nimic nu este imposibil.

Distribuție: İbrahim Çelikkol (Ferhat), Birce Akalay(Aslı), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze Kılınç (Yeter), Ece Dizdar (İdil), Deniz Celiloğlu (Yiğit), Cahit Gök (Cüneyt), Uğur Aslan (Cem), Sinem Ünsal (Gülsüm), Selin Köseoğlu (Julide), Kadriye Kenter (Handan).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.