Doctorul Minune episodul 22 (rezumat)

4,755

În episodul anterior, Nazli i-a spus lui Ali că nu poate să îi dea nici un răspuns în legătură cu sentimentele ei pentru el fiindcă nu este momentul potrivit.
Următoarea zi, Nazli merge acasă la el și îi spune că și ea are sentimente pentru el dar deocamdată este mai bine să rămână amici pentru că este confuză și se teme că îl va răni. Amândoi sunt de acord să fie amici acum, în încercarea de a salva o posibilă relație viitoare.
Ali merge direct la Ferman să îi ceară sfatul fiindcă nu știe cum ar trebui să se comporte cu Nazli.
Ferman îi amintește că i-a spus de multe ori să nu meargă la el cu discuții personale. Atunci Ali scoate scrisoarea pe care i-a dat-o el, amintindu-i că i-a scris ‘frate’. Ferman îi zice că i-a scris asta când credea că va muri dar totuși până la urmă face o excepție și îi dă niște sfaturi.
Ali încearcă să se prefacă că este relaxat și indiferent față de Nazli dar nu reușește.
Nazli își dă seama că l-a bulversat când i-a spus să fie doar amici și îi spune să se comporte așa cum vrea el.

Nazli îi spune lui Acelya că Ferman s-a gândit la varianta ca ei doi să fie împreună și acum ea nu știe ce să facă, cum să îi mai privească pe el și pe Beliz.
Beliz o cheamă pe Nazli în biroul ei și o roagă să se ocupe de Ferman pe perioada recuperării, pentru că în ea are cea mai mare încredere. Nazli nu are de ales și acceptă dar evită să meargă la Ferman.

Demir vine cu o idee pentru a-i salva viața  tatălui său. Îi face o operație dificilă iar Adil și Tanju îl ajută și reușesc să elimine toate tumorile. Acelya este un sprijin mare pentru el și tatăl său iar Demir îi spune că o iubește.
Pe de altă parte, Demir este suspendat 2 săptămâni pentru că a intrat în zona de carantină.

Ali și Nazli au o pacientă, pe Nil, o tânără violonistă care a făcut o infecție la deget. Ali își dă seama imediat că trebuie să îi amputeze degetul. Nazli crede că este o simplă infecție și îl cheamă afară și îi spune că nu trebuia să o sperie pe Nil. Văzându-i cum se contrazic, Gunes și Gulin își dau seama că este ceva între ei.
După aceea Ali merge să îi spună lui Ferman despre pacientă. Ferman îl întreabă cine este fata confuză care vrea să fie doar prieteni și e șocat când Ali îi răspunde că este Nazli.

Adil îi spune lui Selvi că o place și o invită la o cină romantică.
Acelya o pune pe Nazli să se gândească bine cu cine ar vrea să fie într-o relație. Nazli îi spune că vrea să fie cu Ali. De fapt ea se teme să fie într-o relație cu un autist iar Ferman este doar o scuză.
Nazli merge să vadă cum se simte Ferman. De data aceasta discută deschis și el îi spune că nu va fi niciodată nimic între ei. Nazli este ușurată și se înțeleg să se întoarcă la normal. Ca să o ajute să ia o decizie în legătură cu Ali, Ferman îi spune că viața nu este chiar atât de complicată și că fericirea nu este greu de obținut.

Tanju, Nazli și Ali o operează pe Nil și trebuie să îi amputeze brațul pentru a-i salva viața. Nazli este devastată fiindcă viitorul și cariera ei sunt distruse.
Ferman și Tanju propun să îi pună un braț bionic.
Când Ali îi spune vestea lui Nazli, ea se bucură mult. După aceea, Ali îi spune că nu vrea ca ea să fie tristă și va încerca să nu o mai iubească și să păstreze o relație de prietenie. Nazli îl îmbrățișează și îl roagă să nu se retragă pentru că are nevoie de o îmbrățișare. Ali rezistă puțin dar apoi fuge, lăsând-o plângând.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.