Rămâi lângă mine Episoadele 70,71,72 (rezumat) Ultimul episod

2,533

Demir îl duce pe Burak la el acasă pentru a putea discuta în liniște și îi cere să îi spună adevărul fiindcă nu a înțeles de ce firma lor a fost percheziționată. Burak îi spune că cu siguranță Yildirim a făcut ceva împotriva lor și îi povestește cum Yildirim l-a chemat înainte cu o seară și i-a cerut să îl ajute să se răzbune pe el.
Burak îi mai spune și că el și Eylul l-au amenințat pe Yildirim cu acele fotografii pentru a-l convinge să renunțe la despăgubire.
Demir este supărat pe Burak pentru că i-a pus pe toți în pericol și îi cere să nu mai facă nimic fără știrea lui.
Îl trimite la cafenea unde sunt fetele și ceilalți colegi să le spună că totul a pornit de la un zvon și că în curând se vor putea întoarce la firmă, iar el merge să se întâlnească cu Yildirim.

Seara, Demir o așteaptă pe Selin acasă și îi spune că va fi greu până va rezolva toate problemele firmei dar nu îi pasă fiindcă vrea ca acea seară să fie a lor și petrec o seară romantică împreună.
Eylul îl găsește pe Burak la firmă, băut. El îi povestește cât de dezamăgit a fost tatăl lui de el fiindcă a reușit să falimenteze firma Artemim.
Eylul îi propune să înființeze împreună o nouă firmă, astfel el nu va mai fi nevoit să lucreze la firma tatălui său iar ea nu va mai pleca la Londra.
Toți angajații firmei Artemim se întâlnesc adoua zi. Demir ii anunță că împreună cu Burak și cu Eylul au hotărât să închidă firma. Cu toții își iau rămas bun.
Muharrem le spune că indiferent unde vor pleca fiecare, îi așteaptă pe toți la nuntă.
Merve merge la Vedat si îl roagă să o angajeze la seră. Vedat este de acord și îi spune că poate începe să lucreze de a doua zi.
Ayda rămâne să lucreze la cafenea. Relația ei cu Ibo merge tot mai bine.

Demir ia masa cu Vedat și cu Ibo și le spune că s-a hotărât să o ceară pe Selin în căsătorie și le cere sfatul cum să îi facă această surpriză.
La rândul ei, Selin plănuiește cu fetele să îi facă o surpriză lui Demir.

Fetele organizează o petrecere pentru Leyla la Happy Pie iar Selin o invită și pe Eylul.
La sera lui Vedat, bărbații pregătesc o petrecere de rămas bun de la burlăcie pentru Muharrem.
A doua zi, acasă la Demir și Selin, are loc nunta lui Leyla și Muharrem.
La nuntă participă și Burak cu Eylul. Ei decid să se mute la Londra, departe de toate problemele de la firmă.

În timpul petrecerii, Demir pierde inelul de logodnă pe care l-a legat de gâtul lui Karamuk, iar Selin nu găsește harta lumii pe care a legat- o de țestoasa Mosyo.
Din fericire, Ibo îl găsește pe Karamuk iar țestoasa lui Selin apare și ea, iar Demir și Selin se pregătesc pentru a-și face surpriza unul altuia.
Demir o cere în căsătorie pe Selin, iar ea îi propune să facă împreună o călătorie în jurul lumii.
La finalul serialului, Selin și Demir pleacă în călătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.