Biografia actorului Baris Arduc

11,803

S-a nascut pe 9 Octombrie 1987 in Scherzingen, Elvetia.Este copilul mijlociu al agentilor imobiliari Gulay si Erol Arduc. Nascut intr-o familie cu stramosi albanezi, familia paterna a lui Arduc origineaza din Fatsa, Turcia in timp ce familia materna isi are originea in Artvin, Turcia. Are un frate mai mare Onur Arduc si un frate mai mic Mert Arduc.

La varsta de 8 ani s-a mutat permanent in Turcia cu familia si a studiat la scoala din Sakarya si Golcuk. Datorita cutremurului Izmit din 1999 care a afectat orasul Golcuk, el a fost fortat sa se mute la Bolu cu familia sa. Dupa ce a terminat scoala generala si clasa a 9 a de liceu, s-a mutat la Istanbul unde a continuat liceul. Dupa ce a absolvit liceul, a castigat bursa Academiei de Sport a Universitatii Erciyes din Kayseri, dar s-a intors la Istanbul cand nu s-a putut adapta la scoala in primul an.

S-a implicat activ in sport, cum ar fi: inotul, scufundarile, fotbalul, baschetul, handbalul, apoi s-a alaturat Federatiei de Sport Subacvatic din Turcia si a lucrat ca salvamar in Sile timp de 8 ani. Mai tarziu a cunoscut-o pe actrita de teatru Ayla Algan care l-a indemnat sa studieze actoria.

Initial a primit roluri secundare in seriale cum ar fi: Küçük Hanımefendi (2011), Dinle Sevgili(2011) si Pis Yedili(2011). Si-a continuat cariera aparand in Benim Icin Uzulme (2012), Bugunun Saraylisi (2013-2014) si Racon: Ailem Icin (2015).

Succesul sau insa a venit odata cu premiera serialului Kiralik Ask (2015) in care joaca in rolul principal alaturi de Elcin Sangu si Seckin Ozdemir.

Arduc a fost numit barbatul anului in 2016, a mai castigat doua premii la Golden Butterfly TV Awards in anii 2015 si 2016.

În 2017 a jucat din nou alături de Elçin Sangu în comedia romantică “Mutluluk Zamanı” iar din februarie 2019 joacă rolul principal în serialul de succes “Kuzgun”.

In plus fata de actorie, Arduc participa la multe proiecte sociale si depune efort pentru o varietate de organizatii caritabile. Din Mai 2016 , el este, de asemenea ambasador al societatii Viata fara cancer din Turcia.

Baris Arduc este impreuna cu actrita Gupse Ozay de 6 ani de zile. Cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare ale filmului Deliha (2014).

Zodie: Balanta

Inaltime:187 cm

Culoare ochi: negri ‌

Ocupatie: Actor, Producător, Model ‌

Religie: Musulman

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.