Doctorul Minune episodul 4 (rezumat)

3,554

Ali este foarte necăjit după ce a auzit-o pe Nazli vorbind cu Adil și decide să o evite și să vorbească mai puțin cu ceilalți colegi din spital, fiindcă nu mai are încredere în nimeni.
La spital, Ferman îi trimite pe Ali și pe Nazli în alt oraș cu elicopterul după un ficat pentru transplant. Nazli vede că Ali nu vorbește cu ea și îl întreabă cu ce l-a supărat dar el nu îi spune.

Beliz face rost de un investitor pentru spital, un prieten de-al tatălui său care trebuie să se opereze.
Tanju îl va opera dar ca să fie sigură că totul va decurge perfect, Beliz insistă să îl asiste Ferman. Tanju refuză categoric. Totuși când apare o complicație în timpul operației, își lasă orgoliul deoparte și îl cheamă pe Ferman și împreună încheie operația cu succes.

Ferman și rezidenții săi țin mult la Muhsin, bărbatul care are nevoie de transplant, fiindcă este pacientul lor de mulți ani și au așteptat împreună cu el un ficat compatibil.
Ali și Nazli întâmpină câteva obstacole în drum spre spital. Descoperă și că este un cheag de sânge pe ficat și pentru a-l îndepărta, trebuie să îl opereze pe mașină, în mijlocul străzii. Când ajung în sfârșit la spital, din păcate Muhsin nu primește transplantul fiindcă s-a descoperit în ultima clipă că a consumat un pahar de alcool. Ficatul este trimis la alt pacient iar Ferman și Nazli sunt devastați pentru Muhsin.
Ali o consolează pe Nazli și îi spune și motivul pentru care s-a supărat pe ea. Nazli îi zice că este adevărat că Adil a rugat-o să îl mai controleze dar nu de aceea se comportă frumos cu el ci se bucură că s-au împrietenit și îi place să își petreacă timpul cu el. Cu toate acestea, Ali nu mai are încredere în ea.

Nazli îi spune lui Adil cu ce l-a supărat și când află de la el că Ali nu a avut niciodată prieteni, vine cu ideea să facă o petrecere surpriză de bun venit pentru el, cu colegii de la spital.
Îi convinge pe câțiva să participe și asistentul Gunes îl duce pe Ali la cafeneaua unde s-au strâns. Când ajung și toți strigă “surpriză”, Ali se întoarce și pleacă fiindcă nu îi plac surprizele. Nazli merge după el, îi spune că toți acei oameni au mers acolo pentru el și îl convinge să intre puțin.
Ali se simte bine la petrecere și pare că toți l-au acceptat. Nazli își cere scuze că l-a necăjit și îi promite că dacă acceptă să fie amici, niciodată nu îl va răni.

Aceyla este foarte supărată că Demir o ignoră și are ochi doar pentru Nazli, și își descarcă furia pe Ali. Când el rămâne singur la bar, ea îi spune că nimeni nu a mers acolo pentru el, că Nazli a trebuit să îi implore ca să îi convingă să meargă și că locul lui nu este între ei. Ali pleacă din cafenea extrem de supărat. Nazli merge după el. Chiar atunci ajunge și Ferman și se întreabă amândoi ce a pățit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.