Dragoste si secrete – episodul 25 (rezumat)

6,580

Uygar a preluat moștenirea unchiului său și le-a propus partenerilor lui de afaceri să continue colaborarea, cu condiția să îl elimine pe Ali.
Kurtbey se întâlnește cu Ali și îl avertizează că acum este mult mai periculos fiindcă are alături o mulțime de mafioți. Îl sfătuiește să se întoarcă în organizație pentru că nu va putea să îi facă față singur. Chiar atunci, Uygar a trimis pe cineva să îl împuște pe Ali dar Kurtbey îl vede la timp și îl salvează pe Ali apoi îi spune lui Uygar că nu îl va lăsa nepedepsit dacă se atinge de el.
Atunci, Uygar o sună pe Ozlem și îi propune să colaboreze ca să îi despartă pe Ali și Sevda.

Necmi a răpit-o pe Duygu și îi cere lui Pilot să îl ucidă pe Ali dacă vrea să o salveze.
Îi dă timp până seara următoare. Pilot îl caută pe Necmi până în ultima clipă dar nu îl găsește apoi merge la Ali și îi spune că nu poate să îl ucidă dar nici nu poate să renunțe la Duygu.
Împreună pun la cale un plan și o salvează pe Duygu. Ilhan și Meral nu vor ca fiica lor să se mai întâlnească cu Pilot dar Ali intervine din nou pentru ei și îi convinge să nu-i despartă.

A doua zi, Pilot și Duygu sunt invitați la aniversarea zilei de naștere a lui Alican.
Sevda este la serviciu și merge la petrecere  doar pentru câteva minute dar Ozlem îi ia cadoul de la ușă și nu o invită în casă.
Ali îi dăruiește fiului său un glob de zăpadă și vrea să le povestească despre fratele lui dar chiar atunci apare Tugce și le spune că restaurantul unde lucrează Sevda a fost atacat. Ali și Pilot merg în grabă la restaurant. Toți angajații și clienții au fost împușcați dar Sevda nu este acolo.
Ali își dă seama că Uygar a luat-o. Pilot insistă să îl ajute și pornesc împreună spre vila lui dar pe drum află de la oamenii lui Vedat că nu este acolo. Atunci Ali îl trimite pe Pilot să îi păzească pe Alican și pe Ozlem iar el merge la Kurtbey si îi cere să-l găsească pe Uygar.
Cu puțin timp înainte, Kurtbey i-a spus lui Can că niciodată nu trebuie să se afle că Zeynep este soră cu Pilot și cu Ali fiindcă se teme că ar fi un șoc prea mare pentru ea și ar costa-o viața. Zeynep a auzit partea în care a spus că este adoptată, i s-a făcut rău și a leșinat. Ali îi acordă primul ajutor și o salvează apoi se întoarce acasă și așteaptă până când Yakup găsește locația unde se află Uygar. Ozlem se așteaptă ca Ali să nu se implice, sub pretext că Alican va suferi dacă îl pierde acum când s-au regăsit dar Ali îi spune că nu o va lăsa pe Sevda pentru nimic în lume.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.