Femeie in infruntarea destinului – episoadele 214-217 Rezumat

7,281

Bahar, Ceyda și Bersan au două zile la dispoziție pentru a face rost de o sută de mii de lire. Ceyda se gândește să apeleze la fostul ei iubit Hikmet dar când îl caută află că tocmai a fost arestat. Bersan le spune că singura soluție este să fure dar Bahar nu este de acord, mai ales când Ceyda le spune că ar putea să ia niște bijuterii de la Fazilet. Ceyda îi promite lui Bahar că nu vor fura dar apoi îi spune lui Bersan că o va face.

A doua zi Ceyda fură un inel și o pereche de cercei dar este prinsă de Raif. Ceyda îi povestește toată pățania și îi spune că avea de gând să ia bijuteriile împrumut și pe parcurs să muncească și să își achite datoria. Raif îi dă bijuteriile cadou și îi spune să își rezolve liniștită necazul. Ceyda se bucură mult și îl îmbrățișează. Chiar atunci apare Fazilet și o aude spunând că a făcut un lucru minunat pentru ea. O întreabă ce a făcut Raif atât de grozav iar Ceyda îi spune că e ziua ei de naștere iar Raif a invitat-o deseară în oraș, să sărbătorească. Fazilet nu o crede dar Raif îi spune că e adevărat și să îi dea o rochie frumoasă.
În aceeași zi Fazilet o vizitează pe Bahar și îi spune că vrea să scrie un roman inspirat din viața ei. Bahar este de acord iar Fazilet îi cere să se întâlnească cu ea de două ori pe săptămână și să îi spună povestea ei. O va plăti pentru colaborare.

Seara, Ceyda îl duce pe Raif la clubul unde a lucrat ca cântăreață. Fosta ei colegă o invită să cânte și ea o melodie. Ceyda și Raif petrec o seară frumoasă împreună. Raif se bucură când ea îi spune că uneori uită că e paralizat și în drum spre casă, o sărută. Ceyda nu spune nimic până ajung pe strada ei iar atunci coboară grăbită din mașină și îi spune că se vor vedea mâine.

A doua zi Ceyda le trimite pe Bahar și pe Bersan să vândă bijuteriile fiindcă ea nu poate să lipsească de la serviciu.
Fazilet observă că Ceyda nu vorbește cu Raif și îi întreabă pe amândoi ce au făcut seara trecută. Raif îi spune că a sărutat-o și probabil de aceea e atât de emoționată. Ceyda neagă și îi spune lui Raif să nu o mai folosească pentru a o enerva pe Fazilet. Raif îi spune că poate acesta e motivul pentru care a sărutat-o și o tachinează pentru că i-a răspuns la sărut.

Şirin le urmărește pe Bahar și pe Bersan când merg la un amanet să vândă bijuteriile. Bersan o vede și îi spune că au vândut bijuteriile care i-au rămas de la fostul ei soț dar Sirin nu le crede. După aceea Bersan îl sună pe Cem și îi spune că au făcut rost de bani și că Sirin e pe urmele lor și le-ar putea cauza probleme.

Seara, fetele se întâlnesc cu Cem și îi dau banii. El le spune că pentru următoarea rată trebuie să meargă la un azil de bătrâni, să îl viziteze pe un pacient, Sadettin și să ia un pachet din camera lui.
A doua zi Arif o vede pe Bahar plecând cu Ceyda și cu Bersan și o sfătuiește să stea departe de Bersan pentru că îi va aduce probleme. Bahar îl sfătuiește și ea să stea departe de Şirin.
După aceea fetele merg la azil iar la intrare trebuie să dea buletinele. Când ajung în salonul lui Sadettin, bătrânelul le spune că el e pachetul. Bahar nu vrea nici în ruptul capului să îl răpească dar până la urmă fac și asta. Seara se întâlnesc cu Cem să i-l predea și află că Sadettin e tatăl lui și că nu el era pachetul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.