Femeie in infruntarea destinului – episoadele 230-231-232 (rezumat)

6,475

Arif primește un telefon de la colegii lui de la Universitate apoi îi povestește lui Bahar că l-au invitat la o reuniune dar nu vrea să meargă fiindcă ei vor fi însoțiți de soțiile și iubitele lor. Bahar îi spune că ar fi frumos să meargă pentru că nu prea obișnuiește să iasă cu prietenii și dacă vrea, îl însoțește. Arif e plăcut surprins. Petrec o seară frumoasă împreună iar colegii lui Arif il sfătuiesc să își continue studiile însă el le spune că e prea târziu. În drum spre casă se opresc să privească decorațiunile de iarnă din centrul orașului și fac fotografii.
Bahar are mâinile reci iar Arif se oferă să i le încălzească. Bahar ezită puțin dar apoi își întinde mâinile iar Arif îi dă o pungă cu castane calde.

A doua zi Ceyda îl vizitează pe Satılmış acasă la Emre. I-a făcut o supă pentru că știa că e puțin răcit. Copilul îi spune că vrea să o viziteze iar Ceyda se bucură mult. Kismet era și ea acolo și văzându-i împreună își amintește de trecut, când a fost căsătorită cu Cem și era însărcinată. Cem lucra la galeria auto iar Kismet i-a spus că ea nu vrea să lucreze acolo fiindcă i se pare că patronul lui se ocupă cu afaceri dubioase. Cem a fost de acord. După aceea șeful lui a pus pe niște tipi să o bată pe Kismet și a pierdut sarcina. Kismet l-a învinuit pe Cem pentru că s-a implicat în astfel de afaceri.

Ceyda îi arată lui Fazilet o fotografie pe care a făcut-o împreună cu Raif în seara când au ieșit la club fiindcă atunci a purtat bijuteriile ei și astfel îi dovedește că el i le-a dăruit. Fazilet îi spune să îi trimită fotografia fiindcă e prima dată când îl vede pe Raif atât de fericit de când a avut accidentul.
Enver vinde casa și le împarte banii fiicelor sale în mod egal. Șirin a încercat să o convingă pe Bahar să nu accepte banii spunându-i că Hatice întotdeauna a vrut să îi lase doar ei casa și că oricum pe ea a părăsit-o și nu ar fi căutat-o niciodată dacă nu mergea ea să îi ceară ajutorul. Bahar acceptă banii fiindcă e sigură că asta și-ar fi dorit Hatice apoi merge la Fazilet și îi dă cei 100.000 de lire pe care i-au primit când i-au vândut bijuteriile. Fazilet îi spune că vrea să continue să îi scrie povestea.

Raif este vizitat de fosta iubită iar Ceyda este foarte geloasă. Raif o lasă puțin să creadă că e interesat de ea apoi îi spune prietenei sale că Ceyda i-a dat un sărut care l-a readus la viață. Ceyda e foarte fericită.
Mai târziu Raif îi dăruiește Ceydei cadouri pentru ea si pentru copiii ei și ai lui Bahar și îi spune să își deschidă cadoul doar în noaptea de revelion ca să se gândească la el la trecerea dintre ani.
Ceyda îl vizitează pe Satılmış și îi dăruiește cadoul care i l-a trimis Raif. Satılmış îi spune că se plictisește acolo fiindcă Emre e foarte strict, îl corectează mereu când vorbește, are o mulțime de reguli și nu îl lasă să se joace jocuri amuzante. Ceyda îl invită la ea în seara de revelion dar Emre nu îi dă voie să meargă fiindcă a invitat-o pe mama lui să îl cunoască. Satilmis e dezamăgit dar se bucură când deschide cadoul de la Raif, un joc scump.

Enver, Arif și Ceyda petrec revelionul acasă la Bahar. Arif a cumpărat cadouri pentru copii. Pe Şirin nu au invitat-o iar Enver se necăjește fiindcă a rămas singură acasă. Bahar, Ceyda și Arif se înțeleg să o invite pentru Enver iar Arif se oferă să meargă după ea. La scurt timp după ce Arif iese din apartament, se aude un foc de armă. Bahar își dă seama că s-a auzit din apartamentul lui Șirin și fuge acolo strigându-l pe Arif.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.