Femeie in infruntarea destinului – sezonul 3 episodul 205-206-207 (rezumat)

6,812

Enver a fost salvat cu bine din incendiu. Casa a fost ruinată și nu s-a putut salva absolut nimic. Bahar i-a propus lui Enver să locuiască împreună cu Şirin în apartamentul lui Sarp fiindcă chiria este plătită pentru încă trei luni.
Şirin i-a aruncat hainele lui Enver fiindcă erau arse puțin. Enver a rămas îmbrăcat cu o bluză de-a lui Bahar și cu un prosop. S-a enervat pe ea și i-a aruncat paltonul și abia apoi a aflat că salariul ei era în buzunarul hainei, deci au rămas și fără bani.

Ceyda l-a luat pe Arda acasă fiindcă mama ei a făcut infarct. Bahar a făcut un alt test ADN cu ajutorul lui Jale fără știrea lui Emre. De data aceasta au făcut și testul de maternitate însă nu i-au spus lui Ceyda. A doua zi au primit rezultatul și au aflat că Arda nu este copilul lui Ceyda. Jale i-a spus că probabil copiii au fost schimbați din greșeală la spital. Ceyda nu vrea să îl piardă pe Arda și oricât a încercat Bahar să o convingă să îl caute pe copilul ei, ea s-a hotărât să îl crească pe Arda ca pe fiul ei iar lui Emre să îi spună că l-a mințit.

Arif a început să lucreze ca manager la cafeneaua lui Emre. Sirin nu a primit bine vestea că va lucra cu el însă nici nu și-a dat demisia.
Bersan a vizitat-o pe Ceyda și a convins-o că s-a angajat ca bucătăreasă și câștigă un salariu foarte bun. I-a promis că va vorbi cu șeful ei să le angajeze și pe ea și pe Bahar.

Ceyda s-a îmbolnăvit de gripă iar Bahar a înlocuit-o pentru o zi la locul ei de muncă, acasă la Fazilet. Fazilet a fost alături de ea când a murit Sarp iar acum a întrebat-o cum se mai simte și au povestit puțin. După aceea Fazilet i-a spus fiului ei că ar fi mai bine să o angajeze pe Bahar în locul lui Ceyda fiindcă e mai potrivită pentru ei dar și pentru că vrea să o ajute financiar și moral. Raif a refuzat categoric și a recunoscut că a angajat-o pe Ceyda doar ca să îi facă în ciudă.

Arif a primit înapoi cafeneaua de la prietenul său fiindcă nu poate să se ocupe de ea și va trebui să găsească altă soluție ca să îi achite banii pentru mașina distrusă în accident. I-a făcut o surpriză lui Enver transformând cafeneaua într-o mică croitorie. Enver i-a chemat bucuros pe toți să le arate surpriza lui Arif. Şirin și Nisan s-au întors în casă fără să spună nimic. Doruk le-a spus lui Bahar și lui Arif că Nisan nu îl mai iubește pe Arif pentru că așa a învățat-o Sirin, dar el îl iubește foarte mult.
Bahar a încercat să își păstreze cumpătul dar i-a atras atenția lui Sirin să nu mai vorbească cu copiii despre accident și să nu îl mai învinuiască pe Arif. Şirin a insinuat că ea se bucură că Sarp a murit ca să poată fi împreună cu Arif. Bahar a țipat la ea iar Sirin i-a amintit că s-au hotărât să facă pace pentru mama lor.
După aceea Bahar a încercat să îi explice lui Nisan că a fost un accident și că Arif este nevinovat dar fata nu vrea să o creadă și e foarte supărată pe el. Şirin a început să îl deseneze obsesiv pe Arif, la fel cum a făcut cu Sarp.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.