Fiicele doamnei Fazilet – episoadele 172-173-174 Finalul serialului (rezumat)

0 12,246

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Sinan s-a folosit de petrecerea aniversară a companiei Egemen pentru a-i spune lui Yagiz în fața invitaților că mama lui e Kerime, cea care a încercat să îl ucidă pe el și pe Hazan și că Hazim l-a cumpărat de la ea, după ce l-a ucis pe tatăl lui biologic. Kerime a leșinat când a aflat că Yagiz e fiul ei iar Hazim i-a scos afară pe invitați. Sinan i-a spus lui Yagiz că atunci când a aflat, a făcut tot posibilul să îi ascundă asta ca să îl protejeze dar pentru că în tot acel timp el l-a trădat, acum trebuie să plătească. Yagiz a aflat și că Hazan a știut și a plecat de acolo devastat.
Hazim i-a spus lui Sinan că nu mai este fiul lui.
Fazilet şi Ece au apărut puțin mai târziu împreună cu poliția și o căutau pe Selin fiindcă asistenta Lale a mărturisit totul. Selin i-a văzut și a fugit. A mers la Yasin crezând că el o va ajuta dar chiar atunci era o știre la televizor despre faptul că ea a angajat-o pe Lale. Yasin a vrut să o predea poliției dar Selin l-a lovit cu un obiect în cap și a fugit. A mers la Nil însă ea s-a temut că va avea probleme dacă o ajută să se ascundă și i-a dat doar niște bani.

Puțin mai târziu Yagiz a mers acasă și i-a spus lui Hazim că acum înțelege de ce l-a trimis în străinătate în copilărie, de ce nu i-a permis niciodată să facă o greșeală și de ce l-a concediat atât de ușor. I-a cerut să îi spună toată povestea de la început iar Hazim a chemat-o pe Kerime şi i-au povestit cum l-a ucis accidental pe tatăl lui într-o luptă pe care el o provocase fiindcă l-a prins făcând afaceri ilegale pe șantier. Kerime a născut chiar atunci iar Hazim i-a oferit bani ca să nu spună nimănui și ca să îi dea copilul fiindcă era îndurerat pentru că în aceeași zi Sevinç pierduse o sarcină. Sinan asculta din hol. A început să regrete ce a făcut dar nu a vrut să accepte că a greșit. Yagiz a chemat poliția ca să o aresteze pe Kerime. I-a spus lui Hazim că nu e tatăl lui iar lui Kerime că nu îi este mamă doar pentru că l-a născut. Kerime şi-a cerut iertare de la el apoi a ajuns poliția și a fost arestată. Hazim s-a predat și el dar a doua zi a fost eliberat fiindcă Kerime a luat întreaga vină asupra ei pentru Yagiz.

Yagiz și-a aruncat cheile de la mașină în fața casei considerând că nimic din ce a avut nu îi aparține și a plecat pe jos. Hazan a încercat din nou să vorbească cu el dar Yagiz a ignorat-o. S-a plimbat toată noaptea iar Hazan l-a urmat îndeaproape. Dimineața, el stătea pe o bancă pe malul mării și ea adormise pe banca alăturată. Yagiz a mers lângă ea, a învelit-o cu sacoul lui apoi a plecat.

Yasin a așteptat toată noaptea în fața vilei ca să îi protejeze pe Ece și pe fiul lor de Selin. Fazilet l-a văzut, a mers la el și i-a dat o fotografie a scrisorii pe care i-a lăsat-o mama lui înainte de a muri. (Sukryie i-a scris o scrisoare de două pagini iar Yasin a citit doar una fiindcă pe cealaltă a luat-o Fazilet; a aflat doar o parte din adevăr și de aceea s-a hotărât să se răzbune pe Ece). Acum Fazilet i-a spus că dacă știa că se va ajunge aici, nu s-ar fi împotrivit relației lor și dacă vor să se împace, nu le va sta în cale.
Când Fazilet a plecat, Yasin a citit scrisoarea și a aflat că Ece i-a spus mamei lui că e însărcinată dar ea a alungat-o și că a încercat de multe ori să îi spună și lui. După aceea Yasin a văzut-o pe Ece plimbându-se prin curte cu copilul. A mers la ea și i-a spus că a aflat totul și că nu va deschide proces pentru custodia copilului. Ece i-a spus că dacă ar fi iubit-o cu adevărat, nu s-ar fi îndoit de ea și că tot ce a făcut a fost pentru  fiul ei dar el nu îl merită.

Fazilet s-a decis să se confrunte cu Kudret. A plecat de la vilă știind că el o va urmări și i-a spus șoferului să o ducă la casa ei din vechiul cartier. Kudret nu a recunoscut-o de la început dar când a aflat de la Hazan că familia ei este din Adapazari, și-a dat seama că e soția fratelui său. A intrat în casă după ea iar Fazilet i-a spus că nu are rost să o șantajeze pentru bani fiindcă Ece și Hazim divorțează. Kudret i-a spus furios că banii nu pot repara faptul că fratele lui l-a părăsit într-un orfelinat când s-a căsătorit cu ea. Hazan tocmai apăruse și a auzit-o pe Fazilet spunând că fratele lui Kudret i-a pus arma la tâmplă. Hazan a întrebat-o cine e iar Kudret i-a răspuns că e unchiul ei. Fazilet l-a alungat fiindcă nu voia ca Hazan să afle adevărul despre tatăl ei. Bilnaz le-a auzit din stradă și i-a spus lui Hazan că tatăl ei a abuzat-o pe Fazilet apoi familia ei a bătut-o pentru că a vrut să îl denunțe și au căsătorit-o cu el pentru bani. După aceea Fazilet i-a povestit întreaga poveste și cum a învățat din acea zi că banii sunt mai importanți decât orice în viață. Hazan a înțeles în sfârșit de ce Fazilet l-a urât atât de mult și de ce a făcut tot posibilul pentru a se îmbogăți. A regretat că toată viața a acuzat-o și s-a comportat rău cu ea. Fazilet a sfătuit-o să își ierte tatăl ca să nu o distrugă ura la fel ca pe ea.

Yagiz a vizitat-o pe Kerime în închisoare și a întrebat-o dacă mai are frați sau surori. Kerime i-a spus că familia Egemen este familia lui și că nu a înnebunit într-o singură zi ci a înnebunit pentru că o viață întreagă a fost departe de el. L-a rugat să îi transmită lui Hazan că își cere iertare de la ea pentru tot ce i-a făcut. În aceeași zi Kerime s-a sinucis.
Yagiz și-a făcut bagajul și urma să plece din țară. Fazilet a mers la el, a încercat să îl convingă să nu renunțe la Hazan, i-a povestit că e devastată fiindcă a aflat adevărul despre tatăl ei apoi a plecat lăsându-l să decidă ce va face. Yagiz a căutat-o pe Hazan și s-au decis să înceapă de la zero.

Selin a cumpărat un pistol și seara târziu s-a strecurat în casă fără să fie văzută de paznici. A intrat în camera lui Ece când ea era în bucătărie și a vrut să îl ucidă pe copil dar chiar atunci Ece s-a întors. Fazilet era cu Hazim în atelier, îi spunea că nu vrea să mai negocieze cu el pentru bani fiindcă și-a învățat lecția. Le-au auzit pe Ece și pe Selin prin aparatul de supraveghere din camera copilului și au mers în grabă la ele. Hazim a rugat-o pe Selin să se oprească și i-a spus că nu va scăpa pentru că imediat va ajunge poliția. Selin l-a întrebat cum a putut să o denunțe ca să o apere pe Ece și s-a împușcat.

Sinan a rămas nu doar fără familie ci și fără bani fiindcă firma Egemen a falimentat. A mers la Nil cu intenția de a se împăca cu ea dar Nil s-a săturat de faptul că o căuta numai când avea nevoie de ajutorul ei și i-a spus că nici măcar ea nu îl mai vrea.

Gokhan a urmărit-o pe Yasemin când a mers să se întâlnească cu Kudret și a văzut-o când i-a dat o geantă cu bani. A aflat că numele ei e Cemile și că Kudret e tatăl lui Omrum. Kudret a vrut să îl împuște pe Gokhan dar Yasemin s-a pus în fața lui și a fost împușcată ea. Kudret a fugit iar Gokhan a chemat devastat ambulanța.

1 an mai târziu
Gokhan a înființat o nouă firmă. S-a împăcat cu Yasemin, așteaptă un copil și sunt o familie fericită.
Hazim a paralizat și se află într-un azil iar Ece îl vizitează regulat împreună cu fiul ei.
Ece își continuă studiile la Universitate. După vizita la Hazim se întâlnește cu Yasin şi îl lasă pe copil cu el restul zilei. Yasin încă încearcă să îi recâștige inima și îi propune să iasă toți trei în oraș, ca o familie. Ece îi răspunde : “Poate într-o zi”.

Sinan a ajuns într-o situație deplorabilă. Doarme în barca unui prieten iar dimineața când se trezește, citește o știre în ziar despre Nil care s-a căsătorit. Începe să râdă apoi mototolește necăjit ziarul. Yagiz îl caută în port, îi întinde mâna ca să coboare din barcă și se îmbrățișează.

Puțin mai târziu, Hazan şi Yagiz intră în curtea unei case frumoase. S-au căsătorit și sunt foarte fericiți. Tocmai s-au întors din America și vor să îi facă o surpriză lui Fazilet dar când bat la ușă nu le răspunde nimeni. Fazilet se află pe vapor, trece prin fața vilei Egemen care acum este pusă în vânzare. Privind la acea vilă se gândește cu ochii în lacrimi: “Prin câte ai trecut, Fazilet…”.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata