Hercai episodul 40 (rezumat)

13,993

Aslan întrerupe confruntarea dintre familiile Sadoglu și Aslanbey și le spune că el l-a împușcat pe Azat.
Azat apare și el în urma lui și confirmă că a fost un accident de vânătoare. Cu toate acestea Miran și familia Sadoglu sunt siguri că Aslan este omul lui Azize.
Aslan încă nu le spune că este fiul lui Sultan însă ea știe fiindcă el a scos-o din spitalul de psihiatrie.
Azize se întreabă cu ce intenții a venit și dacă îi va fi dușman. Imediat află unde locuiește, dar Mahmut o sfătuiește să nu meargă la el, ca să nu afle cei din familia Sadoglu că este nepotul ei.

Cand se întoarce acasă, Aslan își scrie lui însuși o scrisoare în care spune că este moștenitorul familiei Aslanbey și că până recent nu a știut cine este pentru că Azize a vrut să îl protejeze ca să nu fie victimă a dușmăniei dintre ea și Șadoglu.
După aceea vorbește cu Mahfuz, ajutorul lui și îi spune că Azize nu va ști că el i-a trimis biletele și l-a ajutat pe Miran să afle adevărul despre părinții lui.

De când a murit Elif, Reyyan s-a întors acasă probabil pentru că familia ei se temea că Azize se va răzbuna pe ea pentru pierderea nepoatei sale. Fiindcă familia ei e sigură că Miran l-a împușcat pe Azat, cei doi îndrăgostiți se întâlnesc pe ascuns.
Miran îi spune că de fapt l-a salvat pe Azat împușcându-l, altfel Azize i-ar fi ucis pe amândoi. Aflând că Azize a dus-o acolo să vadă, Miran își dă seama că scopul ei a fost să o facă pe Reyyan să îl urască.

Următoarea zi, Aslan se întâlnește cu Azize într-un loc retras și o întreabă de ce l-a despărțit de familie. Este prima dată când se văd, dar ea a avut grijă de el din umbră și l-a trimis la cele mai bune școli.
Aslan îi spune că deși este supărat pe ea, înțelege că a încercat să îl protejeze și că vrea s-o ajute să se răzbune pe Sadoglu care i-a despărțit și le-a făcut atât de mult rău.
Îi zice că l-a salvat pe Azat pentru că dacă ar fi murit, Sadoglu nu i-ar fi lăsat în viață și nu vrea să își piardă familia acum când a găsit-o. De fapt, el l-a salvat ca să îi câștige încrederea și să se apropie de familia Sadoglu iar ținta lui este Azize, pe care o va face să plătească pentru viața pe care i-a furat-o.
Azize insistă mult să plece dar el o asigură că nu va fi în pericol pentru că cu excepția ei nu va ști nimeni cine este.

Miran intră pe ascuns în conacul Sadoglu în camera lui Reyyan fiindcă vrea să îl ajute să se întâlnească cu Azat ca să îi explice de ce l-a împușcat. Nasuh trece pe acolo și când află că el l-a împușcat, vrea să îl ucidă. Întreaga familie se adună acolo și ca să îl salveze pe Miran, Reyyan insistă să nu își păteze nimeni mâinile cu el și le zice că vor divorța pentru că nici ea nu îl mai crede.

Cihan găsește jurnalul lui Elif și află că Sultan l-a lăsat pe soțul ei să moară în accidentul de mașină. Vrea să folosească informația ca să îi facă pe Aslanbey să se distrugă între ei.

Miran merge la Aslan să îl întrebe cu ce scop a mințit că l-a împușcat pe Azat și găsește în biroul lui un tablou cu el și Reyyan. Aslan îi spune că este fotograf și că i-a fotografiat întâmplător.
Miran e sigur că o place pe Reyyan și nici nu crede că a vrut doar să îl ajute pe Azat să evite o altă confruntare între familii. După ce îi distruge biroul căutând și alte fotografii, îl amenință și îi spune că va fi cu ochii pe el.

După aceea, Miran îl urmărește pe Hazar cand iese în oraș ca să poată vorbi singuri și încearcă să îi spună că el l-a salvat pe Azat și că a fost nevoit să o mintă pe Azize că nu a renunțat la răzbunare. Hazar nu îl crede și îi spune că dacă se mai apropie de Reyyan, îl va ucide. Într-o ultimă încercare, Miran îi spune că Reyyan îl crede și că i-a mințit că divorțează ca să îl salveze.
Hazar se întoarce acasă foarte supărat ca să vorbească cu Reyyan dar ea tocmai plecase să se întâlnească cu Miran acasă la bunica lui. Când vede că lipsește, Hazar își dă seama unde este și pleacă după ea.
Reyyan îi spune lui Miran că nu vrea să divorțeze însă el îi zice că nu au de ales pentru că Hazar nu îi va ajuta și pe lângă asta, se gândește că dacă divorțează, Azize va avea din nou încredere în el și îi va spune ce mai pune la cale.

Mahfuz, ajutorul lui Aslan este tatăl lui Reyyan. Îi privește din depărtare și spune că regretă că nu i-a fost alături lui Reyyan dar de acum o va ajuta și o va proteja chiar dacă ea nu va ști.
Când îl vede pe Hazar ajungând furios la ei, țipând la Reyyan, îndreptând arma spre Miran și trăgând focuri de armă, Mahfuz îndreaptă arma spre Hazar.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 40 de la TV este episodul 36-37 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.