Hercai episodul 47 (rezumat) Miran află că este fiul lui Hazar

11,130

Miran îl duce pe Aslan la conacul Aslanbey și îi spune lui Azize că știe că este nepotul ei. Gonul este foarte supărată pe familia ei și le reproșează lui Sultan și lui Aslan că nu i-au spus știind că ea a renunțat la Miran pentru a-și găsi fratele.
Azize le spune că nu ea a despărțit-o pe Sultan de fiul ei ci Fusun Aslanbey, sora soțului ei l-a luat imediat după naștere. Azize l-a căutat mult până în ziua când Fusun i l-a dat înapoi pentru că ea s-a îmbolnăvit. Atunci Aslan avea 3 ani. Azize s-a hotărât să-l țină ascuns, ca să nu fie afectat de planul ei de răzbunare. În tot acest timp, Azize a crezut că Fusun a murit dar Aslan îi spune că trăiește.
Azize și Sultan îi spun lui Aslan să rămână la conac însă el refuză fiindcă vrea să pună la cale un plan prin care să-l determine pe Miran să-l invite.

Miran nu are încredere în Aslan dar speră că Aslan are încredere în el și că îl va folosi ca să afle cine a trimis biletele (el încă nu și-a dat seama că Aslan le-a trimis). Următoarea zi îl sună și îi spune că vrea să se întâlnească cu el ca să discute. Aslan este mereu cu un pas înaintea lui și se invită la conac iar Miran nu poate să refuze fiindcă este și casa lui.

Gonul se mută la hotelul familiei pentru o vreme. În ultimul timp ea și Azat s-au împrietenit și îi spune că Aslan este fratele ei, ca să nu aibă încredere în el. Azat îi spune lui Cihan iar acesta merge să se confrunte cu Aslan. Aslan îi spune că vrea să se răzbune pe Azize și că Miran nu este un Aslanbey, ci Azize l-a crescut ca să-l folosească la răzbunare. Bineînțeles că nu-i spune că e fiul lui Hazar și ca să nu-i încurce planurile, îi propune o alianță iar Cihan acceptă.

Miran i-a dăruit lui Reyyan o livadă de măslini și împreună cu Firat o vor ajuta să înceapă o afacere. Miran angajează și o ingineră pentru a-i ajuta, o tânără pe nume Zeynep, de care se va îndrăgosti Firat.

Hazar discută cu Zehra că ar face un test ADN pentru a afla dacă Miran este fiul lui dar știe că nu ar putea să-l convingă să meargă la spital. Zehra își amintește că Miran i-a donat sânge și îl sfătuiește să meargă să vorbească cu medicul lui fiindcă după ce s-a făcut transfuzia, Hazar a avut ceva complicații iar medicul le-a spus că așa ceva se întâmplă de obicei dacă donatorul este rudă apropiată. După discuția cu el, Hazar se convinge că Miran este fiul lui. Imediat după aceea Mahfuz merge la el și îi confirmă asta. Îi spune, de asemenea, că el este tatăl lui Reyyan și că ea și Miran sunt în pericol și trebuie să-i protejeze de Aslan.
Hazar merge la conacul Aslanbey să vorbească cu Miran. Chiar atunci Aslan care era invitat la cină, îi speria pe toți că se împușcă fiindcă Azize l-a despărțit de familie și i-a distrus viața. Văzându-l, Hazar își amintește brusc că Mehmet s-a sinucis în fața lui Azize.
Miran îi ia pistolul lui Aslan și insistă să se mute la conac spunând că sunt o familie. De fapt el și-a dat seama că Aslan nu intenționa să se împuște ci urmărește să se mute în conac dar se gândește că este mai bine să-l țină aproape.
Hazar se duce acasă să vorbească cu Nasuh și fiindcă nu îl găsește, le spune lui Cihan și lui Zehra că Mehmet s-a împușcat singur și că Miran este fiul lui. După aceea, o sună pe Azize și se întâlnește cu ea s-o confrunte. Îi cheamă și pe Miran și pe Reyyan dar înainte de a ajunge ei, îi spune lui Azize că știe totul. Azize îi spune că Dilsah trăiește, o ține închisă undeva și că o va ucide dacă îi spune lui Miran. Ba mai mult, îl pune să mintă că el i-a ucis părinții. Hazar acceptă însă chiar când apar Miran și Reyyan, toți primesc câte un telefon și sunt chemați la conacul Aslanbey.
Fusun, cumnata lui Azize îi așteaptă și îi spune lui Miran că Hazar Sadoglu este tatăl lui.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 47 de la TV este episodul 43-44 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.