Hercai episodul 50 (rezumat)

13,056

Nasuh află că Azize este Ayşe, iubita lui din tinerețe iar Azize află că Hazar este fiul lor. Amândoi pornesc în căutarea lui Hazar ca să îl salveze fiindcă Azize i-a dat ordin lui Mahmut să îl ucidă.
Mahmut l-a închis pe Hazar în casa servitorilor de la ferma Sadoglu pe care o incendiază dar Azize ajunge la timp, intră în flăcări după el și îl salvează apoi îi spune că a renunțat la răzbunare. Hazar nu mai înțelege nimic.

Miran o amenință pe Azize să nu se mai apropie de familia Sadoglu. Azize îl întreabă dacă o va putea ierta vreodată iar el o întreabă dacă ea i-o va putea aduce înapoi pe mama lui. Azize îi dă niște lucruri care i-au rămas de la Dilsah printre care este și o scrisoare pe care i-a scris-o lui când era însărcinată cu el și în care i-a zis printre altele că își dorește ca el să își iubească tatăl. Când o citește, Miran este și mai bulversat fiindcă el nu poate să îl accepte pe Hazar deși își dorește foarte mult.

Nasuh îi povestește lui Azize că mama lui i-a spus că ea a murit în incendiu și l-a convins să se căsătorească la scurt timp, spunându-i că Hazar are nevoie de o mamă. Azize îi povestește și ea cum mama lui a mințit-o că fiul lor a murit în incendiu. Îl pune să-i promită că nu-i va zice lui Hazar că este fiul ei fiindcă vrea întâi să încerce să-și repare greșelile. Dilsah trăiește, în tot acest timp Azize a ținut-o ascunsă într-o casă iar acum speră că dacă o va aduce, fiul și nepotul ei o vor ierta.
După pierderea lui Aslan, Fusun e și mai hotărâtă s-o facă pe Azize să plătească pentru tot ce a făcut familiei ei și începe prin a o căuta pe Dilsah.
Sultan o învinuiește și pe Reyyan pentru moartea lui Aslan iar Fusun îi spune că îi vor cere socoteală și ei dar nu acum, ci după ce se va naște copilul ei.
Pe de altă parte, Fusun se aliază cu Cihan împotriva lui Miran și a lui Azize.

Mahfuz îi zice lui Hazar că s-a hotărât să se predea, chiar dacă Aslan nu a murit din cauza rănii provocate de glonț ci din cauza accidentului. El se teme că familia lui Aslan va dori să se răzbune și speră că dacă va plăti el, Reyyan și nepotul lui nu vor avea de suferit. Îi dă un cadou pentru copilul lui Reyyan și îl roagă să i-l dea când se va naște dar să nu îi spună că este de la el.
Hazar îi spune lui Reyyan apoi Miran o convinge să meargă să vorbească cu el. Hazar merge și el acolo și îi privește de departe fiindcă se îngrijorează pentru Reyyan, știind că este foarte necăjită. Miran îl vede acolo, îi spune pentru prima dată tată și îl îmbrățișează.
Mahfuz îi zice lui Reyyan că a regretat întreaga viață că nu a vrut să se căsătorească cu Zehra și că la scurt timp și-a realizat greșeala și a căutat-o dar ea era căsătorită deja cu Hazar. De-a lungul timpului, s-a asigurat că Reyyan este bine și a intervenit în viața ei numai când a aflat ce i-a făcut Azize. Reyyan îi face multe reproșuri dar la urmă îi permite să o îmbrățișeze și acceptă cadoul lui.
Azize merge după Dilşah dar Fusun a găsit-o înaintea ei și a luat-o. Azize o întreabă ce vrea în schimbul lui Dilsah iar Fusun îi dă un pistol și îi cere să se împuște.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 50 de la TV este episodul 46-47 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.