Hercai episodul 57 (rezumat)

8,500

Miran scapă cu bine din accident și începe să cerceteze cine este șoferul camionului care i-a accidentat fiindcă și-a dat seama că a făcut-o intenționat.
Dilsah se bucură de reîntâlnirea cu Azra și în același timp începe să fie mai afectuoasă și grijulie cu Miran, ceea ce îl face foarte fericit. În schimb pe Reyyan o tratează rău, lucru pe care Zehra îl observă.

Când Nasuh află de la Azize că Fusun a aranjat accidentul lui Miran, se duce la ea și o amenință cu arma că dacă mai încearcă să facă rău familiei lui, o va ucide. Oamenii ei vor să îl împuște dar apare Firat și îl salvează. Fusun îi spune că toți cei apropiați lui Azize și care o protejează, sunt dușmanii ei și că Azize i-a luat fiica.

Firat îl prinde pe șoferul camionului și află că Fusun l-a angajat să îl ucidă pe Miran. Îi spune să plece din oraș ca să nu îl găsească Miran fiindcă nu vrea să își păteze mâinile cu el.
Fiindcă Firat îi zice lui Miran că după cercetările lui, a fost doar un accident, Miran începe să îl caute singur. Azat îl ajută, află numele șoferului și îi trimite o fotografie cu el. Reyyan vede fotografia și îl recunoaște fiindcă este același tip care i-a dat plăcintele otrăvite. Își dă seama că este omul lui Fusun dar nu îi spune lui Miran fiindcă se teme că o va ucide. În schimb o confruntă singură pe Fusun iar ea îi spune că va pune capăt dușmăniei dintre ei dacă Azize i-o dă pe fiica ei înapoi. Îi zice să îi transmită că îi dă 3 ore la dispoziție, altfel le va da o altă lovitură.
Reyyan și Nasuh o conving pe Azize să i-o aducă pe fiica ei.
Azize merge după Azra și îi spune lui Dilsah că este fiica lui Fusun. Dilsah îi spune că după ce i-a luat tinerețea, bărbatul iubit și fiul, nu o va lăsa să îi ia și fiica și o înjunghie.

Mahfuz îi zice lui Reyyan că știe tot ce a făcut Fusun și că el va face tot posibilul ca să o protejeze pe ea și pe familia ei. O roagă să accepte ca Asyie să lucreze pentru ea, fiindcă are încredere că îi va proteja chiar cu prețul vieții.
După ce primește fotografia de la Azat, Miran merge cu Hazar la tipul care l-a accidentat dar chiar când el începe să le spună cine i-a dat ordinul, Cihan care i-a urmărit îl împușcă.
Miran îl vede pe Cihan și mai târziu îi cere socoteală, împreună cu Azat. Cihan îi spune să o întrebe pe soția lui ce îi ascunde.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.