Hercai episodul 63 (rezumat)

8,704

Cihan află de la Fusun că Azat și Gonul s-au căsătorit și au plecat cu ajutorul lui Miran.
Furios, se duce la nuntă înarmat și îl acuză pe Miran că vrea să îl îndepărteze pe Azat ca să fie singurul moștenitor.
Reyyan este șocată când Dilsah o șantajează și îi cere s-o ajute să-l căsătorească pe Miran cu Azra. Îi spune că nu se va întâmpla așa ceva și că dacă continuă să o amenințe, îi va zice lui Miran și o vor trimite din casa lor.

Cihan renunță să îl mai caute pe Azat când primește o scrisoare de la el în care l-a rugat să îi respecte decizia și să aștepte până se va întoarce acasă din propria inițiativă. Totuși când află unde este, trimite oameni la el să se asigure că este bine și că nu îi lipsește nimic.

Zehra e disperată de când a aflat că o va pierde pe Reyyan și caută soluții pentru a o salva. O duce la alt medic dar primește același diagnostic însă nu renunță să spere.
Azra află că Fusun a otrăvit-o pe Reyyan și că a pierdut o sarcină. Se consultă cu superiorul ei pentru a găsi o soluție pentru Reyyan și atunci află că sarcina este cu risc tot din cauza acelei otrăviri.
Zehra și Cihan le aud pe Azize și pe Azra discutând despre asta. Zehra pleacă la conacul Aslanbey să o ucidă pe Fusun dar Azize merge după ea și o convinge să nu o facă fiindcă fiul lui Reyyan va avea nevoie de ea.

Firat și Zeynep se căsătoresc iar Nasuh si Azize sunt martori. Azize îi cere lui Firat să locuiască în conacul Aslanbey pentru a o putea învinge pe Fusun.
Hazar se retrage din afaceri fiindcă nu vrea să lucreze cu Azize și îi transferă acțiunile lui Miran.

Miran face pregătiri pentru a pleca în luna de miere.
Ca să o supere pe Reyyan, Dilsah le cere lui Miran și lui Azra să decoreze împreună camera copilului sub pretext că vrea să îi facă o surpriză lui Reyyan.
Atunci Reyyan o amenință din nou că îi va spune totul lui Miran și o constrânge să plece pentru câteva zile în sat împreună cu Sukran și cu Azra.
Când rămâne singură cu Miran, Reyyan vrea să îi spună că ea nu va supraviețui după naștere. Cihan este pe terasă în conacul de alături și vorbește intenționat cu Handan despre faptul că Fusun a otrăvit-o pe Reyyan iar Miran îi aude și vrea să plece să o ucidă pe Fusun. Atunci Reyyan îi spune să nu facă așa ceva fiindcă copilul lor va avea nevoie de el pentru că ea va muri.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.