Hercai episodul 67 (rezumat)

10,659

În timp ce Miran pleacă spre casă să îi salveze pe Reyyan și pe Umut, Nasuh rămâne cu Azize și insistă mult să nu îl ucidă pe Cihan.
Azize este nevoită să îi elibereze pe Fusun și pe Cihan când află că oamenii lui Fusun l-au răpit pe Umut.
Miran și Reyyan pornesc după cei care l-au răpit dar le pierd urma.
Când ajung Azize și ceilalți acasă, Reyyan îi învinuiește pe ea și pe Miran pentru că din cauza răzbunării lor, s-a ajuns aici.

Miran merge la Fusun și îi spune că îi datorează două vieți, pe a copilului pe care l-au pierdut și pe a tatălui său dar e dispus să renunțe la orice fel de răzbunare dacă i-l dă pe Umut și că se va asigura că nimeni nu se va atinge de ea. Chiar dacă el se va ține de cuvânt, Fusun știe că Azize și Cihan o vor ucide pentru a-l răzbuna pe Hazar. Îi cere să pună arma cu care a fost împușcat Hazar în camera lui Cihan, ca să îi poată convinge pe toți că el l-a ucis. Ea speră că Azize îl va ucide pe Cihan. Deși lui Miran îi promite că îi va da fiul înapoi, ea nu intenționează să facă asta ci vrea doar să scape de Azize și de Cihan și să plece cu Azra din oraș.
Miran acceptă și face ce i-a cerut însă le spune lui Mahfuz și lui Cihan și împreună vor lupta împotriva ei. De când Cihan a văzut cât de mult s-a străduit Nasuh să îl salveze din mâinile lui Azize, a realizat că și pe el îl iubește la fel ca pe Hazar și s-a decis ca de acum înainte să îi protejeze pe copiii lui Hazar, inclusiv pe Miran.

Azra îi spune lui Fusun că este de acord să plece cu ea, doar să îi lase în pace pe Miran și pe Reyyan.
Poliția merge să percheziționeze conacul Sadoglu după ce s-a făcut un denunț că acolo se află arma cu care a fost împușcat Hazar.
Miran se întâlnește cu Fusun și îi spune că el și-a făcut partea din înțelegerea lor.
Chiar atunci Fusun află că Azize a răpit-o pe Azra și îi spune lui Miran că înțelegerea lor a picat.
Miran merge să o ia pe Azra dar ea și Azize îl conving că Fusun nu intenționează să i-l dea pe Umut și că singura șansă este să i-l ceară în schimbul lui Azra. Astfel Miran câștigă timp și îl găsește pe Umut cu ajutorul lui Cihan iar cu ocazia aceasta relația dintre ei se îmbunătățește.

Cihan și Azize vor să îl răzbune pe Hazar împreună și se folosesc de Azra pentru a o găsi pe Fusun care s-a ascuns. Amândoi cad în mâinile ei însă sunt salvați în ultima clipă de către Miran care a aflat despre planul lor și a spus poliției că Fusun l-a ucis pe Hazar și evenimentele ulterioare. Fusun este arestată și astfel Miran încheie dușmănia dintre cele două familii, fără a fi cineva ucis, după cum i-a promis lui Reyyan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.