Interviu cu Caglar Ertugrul 2018 (Kerem din Casatorie cu bucluc)

4,839

Haide sa incepem cu inceputul. Cum a fost copilaria ta?

Çaglar: De fapt am avut o copilărie destul de liniștită. Obișnuiam să fac farse, îmi plăcea să mă distrez. Tot timpul stăteam pe afară, abia mă întorceam acasă din parc. Când eram acasă mă jucam cu piesele Lego, câteodată de dimineața până seara.

Ce ai fi raspuns atunci la intrebarea: “Ce vrei sa fii cand vei fii mare?”

Çaglar: Obișnuiam să cred că profesiile care necesită cunoștințe și abilități științifice erau potrivite pentru lego. Nu am avut un țel anume, dar am studiat ingineria mecanică. Acum visul meu este să studiez fizica, dar este foarte dificil să mă întorc spre direcția aceea. De aceea, deocamdată doar urmăresc lumea științei și a fizicii din exterior.

Ce ne spui despre familia ta?

Çaglar: Din fericire am o familie foarte unită și afectuoasă. Bineînțeles, ca orice familie am avut suișurile și coborâșurile noastre dar întotdeauna am știut cum să fim uniți. Sprijinul lor este neprețuit.

Si tot cu sprijinul lor, ai ales actoria în loc de stiinta…

Çaglar: (Râde) Cam așa a fost.

Toata lumea te cunoaste acum. Faima ti-a schimbat viata? Iti da un sentiment de limitare, asa cum se plang unii?

Çaglar: Nu îmi place faptul că nu prea pot să mai am o viață normală… să merg la cinema singur, să călătoresc cu metroul. Acestea sunt lucruri destul de normale. Dar uneori e greu să fac aceste lucruri din cauză că întotdeauna apare câte un jurnalist care publică fotografii fără acordul meu.

Ti se potriveste comedia parca mai mult decat drama. Care te atrage mai mult?

Çaglar: Cred că sunt mai atras de comedie. Dar imi place mai mult umorul american sau englez decât cel cu care e obișnuit publicul turc.

Filme sau seriale? Ce ai alege?

Çaglar: Întotdeauna filme. Să sperăm că serialele turcești vor fi pe viitor doar de 60- 70 de minute. Acest lucru ar fi folositor atât pentru televiziune cât și pentru cinema.

Am aflat ca te pregatesti pentru premiera unui nou film. Poti sa ne spui mai multe despre “Yanımda Kal”?

Çaglar: Când am citit scenariul filmului “Yanımda Kal” am fost sigur că va fi un proiect de succes. Când m-am întâlnit cu producătorul Şebnem Aşkın i-am spus “Să îmi dai mie rolul acesta, să nu cumva să îl dai altcuiva” (râde). A fost foarte mândră când a auzit cererea mea. Este un film foarte elaborat. Va avea premiera în 21 decembrie (2018). Sunt sigur că publicului îi va plăcea mult.

Ce rol joci in acest film?

Çaglar: Joc rolul unui om de afaceri. Este dependent de lucru și ambițios. E foarte bun la ceea ce face, nu tolerează eșecul. Asta l-a făcut robotizat în interiorul sistemului. În adâncul sufletului are o situație foarte incomodă. Probleme de familie…

Cum va scapa din acest lant?

Çaglar: Când o întâlnește pe Zeynep. După aceea întreaga lui viață se schimbă.

Am inteles ca este si dragoste si drama in film. Ce ai simtit la filmari?

Çaglar: Este mai degrabă vorba de solidaritatea unui cuplu altruist, decât o dramă. Da, în esență este o poveste de iubire dar ei sunt conectați de mai multe sentimente nu doar dragoste. Scenaristul nostru Çağlar Yurt descrie personajele și evenimentele foarte bine. Iar regizorul Uğur Yağcıoğlu preferă naturalețea. La filmari chiar plângeam, râdeam, eram entuziasmați.

De ce ar trebui sa il vizioneze publicul?

Çaglar: E un film perfect pentru cei care vor să își reîmprospăteze dorința de a crede. După ce vor viziona acest film oamenii se vor agăța și mai mult de cei dragi.

Am citit o stire despre tine. Ai parasit orasul Istanbul si te-ai stabilit in Izmir. Nu e prea devreme sa evadezi?

Çaglar: De fapt nu este o evadare. Să spunem că eu oricum sunt din Izmir și m-am întors acasă. Nu am avut pentru ce să rămân în Istanbul când serialul și filmul s-au încheiat.

Inima actoriei este aici. Nu este o problema pentru cariera ta?

Çaglar: Istanbul este foarte haotic. Nu mai e nevoie să spun că traficul și zgomotul nu sunt bune pentru oameni. Trebuie să cauți locuri mai pașnice cu prima ocazie. Când voi lucra la un nou proiect, mă voi întoarce.

Ce parere ai, e un avantaj in acest sector faptul ca esti chipes?

Çaglar: Nu m-am gândit niciodată la mine așa. Deci, cred că nu am răspunsul la această întrebare.

Ce te face fericit si ce te face nefericit?

Çaglar: Pisicile, câinii, păsările, jocurile pe calculator mă fac fericit. Mi-am pierdut credința în umanitate și răbdarea în orașele mari.

Ce cauti la o persoana de sex opus?

Çaglar: Să fie cultă și sensibilă. Un nivel ridicat de responsabilitate socială, de asemenea. Femeile inteligente sunt frumoase.

Ce inseamna casnicia si iubirea?

Çaglar: Întotdeauna dragoste și respect.

Esti gelos? Nu ma refer doar la viata amoroasa.

Çaglar:Da, dar la un nivel mai scăzut acum. În liceu și facultate eram foarte gelos. Acum mă accept așa cum sunt și pe mine și pe ceilalți și faptul că nu am nici o putere să schimb pe nimeni și nimic.

Ce spui de retelele de socializare?

Çaglar:Dacă ar fi după mine, aș șterge toate conturile. Dar din cauza profesiei noastre trebuie să ne expunem și acolo. Ocazional mai îmi fac câte un selfie dar persoanele care își fac selfie-uri zilnic mi se par narcisiste.

Ce actori urmaresti pe retelele de socializare?

Çaglar: Pe Engin Günaydin și pe Galip Derviş. Mi-ar plăcea să joc într-un film cu ei. Sau să joc într-o piesă de teatru cu Haluk Bilginer.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.