Între tine și rău – episoadele 39-40-41(rezumat)

0 2,632

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Derviș îi spune lui Kuzgun că e bunicul lui și îi povestește că i-a înscenat moartea tatălui său pentru a-l scoate din închisoare. Când a ajuns acasă, Yusuf a plecat cu mașina lui Behram să îl caute pe Kuzgun și imediat după aceea mașina a explodat. Behram îi spune lui Kuzgun că Ferman vrea să îi ucidă pe amândoi și că familia lui este în pericol.
Kuzgun il sună pe Bora și îi spune că îl va ucide pe Behram numai după ce Ferman îi va dovedi că tatăl lui trăiește. Bora îl sună pe Ferman iar el îi spune că îi va da dovada și după ce Kuzgun îl ucide pe Behram, el să îl ucidă pe Kuzgun.

Între timp Dila și Kudret au aflat că Kuzgun e nepotul lui Behram. Kudret bănuiește că Kuzgun va ajunge la conducerea organizației.
Mai târziu Dila află și că Kuzgun știe și o anunță pe Kudret. Selçuk merge la Dila și îi dă un dispozitiv de urmărire pentru a-l pune pe mașina lui Kuzgun.
Ferman îi trimite lui Kuzgun un fir de păr pentru a face un test ADN ca să îi dovedească faptul că Yusuf trăiește. Kuzgun e șocat să vadă că rezultatul testului e pozitiv. Îl sună pe Bora și îi spune să îi transmită lui Ferman că îl va ucide pe Behram ca să i-l dea pe Yusuf.

Dila îl urmărește pe Kuzgun când merge la o casă și se întâlnește cu Behram. Kuzgun îi spune lui Behram de rezultatul testului dar el se gândește că poate e fals. Imediat după aceea, Dila privește din depărtare cum Kuzgun urcă în mașină și pleacă în timp ce casa în care se află Behram explodează. O sună pe Kudret să îi spună iar Kudret crede că Kuzgun l-a ucis pe Behram.

Mai târziu, Kuzgun se mută acasă la Meryem împreună cu Dila pentru a-și proteja familia. Kumru aude o discuție între Meryem și Dila și află că Dila a pus pachetul cu droguri în casa lor, pentru care Yusuf a fost arestat. Dila o imploră să nu îi spună lui Kuzgun iar Kumru doar îl avertizează să nu aibă încredere în ea.
A doua zi Bora, după ce a aflat că Kartal l-a ucis pe Teo, îl sună pe Kuzgun și îi spune că amândoi vor muri astăzi. Kuzgun îi sună pe bodyguarzii pe care i-a trimis să îl păzească pe Kartal dar amândoi sunt inconștienți. Între timp Seda merge la atelierul lui Kartal chiar când el este luat de oamenii lui Bora. Îi aude spunând ceva despre Teo și îi spune lui Kuzgun iar el îi găsește cu ajutorul lui Ali și îl salvează pe Kartal.

‌Bora o sună pe Dila și îi spune că dacă îl iubește cu adevărat pe Kuzgun, atunci să meargă acasă la el. Când ajunge, Bora îi spune că ea e singura femeie pe care el a putut-o accepta vreodată în preajma lui și o întreabă de ce nu i-a dat nici o șansă. Îi mai spune că sunt singuri în casă și că nu va putea scăpa de acolo dacă el nu vrea. Dila îl roagă să se calmeze și îi promite că vor discuta despre tot ce vrea el dar înainte de asta îi cere un pahar cu apă. În timp ce el merge la bucătărie să aducă apa, Dila o sună pe Kudret și îi cere ajutorul iar ea îi spune să îl țină ocupat pe Bora pentru că va trimite o echipă să o salveze. Bora o prinde vorbind la telefon, îi ia telefonul și o sună înapoi pe Kudret. Crezând că e Dila, Kudret îi spune că o echipă e în drum spre ei. Acum Bora știe că a făcut o înțelegere cu poliția și o întreabă dacă Kuzgun știe.
Kuzgun merge acasă la Bora pentru a se răzbuna pe el fiindcă îl răpise pe Kartal. Kuzgun îndreaptă pistolul spre Bora iar el îi spune că dacă îl împușcă, nu va afla care e secretul Dilei și că ea este o trădătoare. Trei tipi apar în spatele lui Kuzgun și al lui Dila. Când îi vede, Bora se bucură și îi spune lui Kuzgun că este mort și că Dila nu va fi niciodată a lui. Unul dintre tipi îl lovește pe Kuzgun iar altul o adoarme pe Dila. Kuzgun, aproape inconștient, îl vede pe un alt bărbat intrând căruia Bora îi spune dl. Ferman.
Ferman îl împușcă pe Bora apoi pune pistolul în mâna lui Kuzgun care acum e inconștient, ca să pară că el l-a împușcat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata