Între tine și rau – episoadele 46-47-48 (rezumat)

0 2,961

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Kuzgun merge la Behram și se contrazic în legătură cu modul cum ar trebui să o pedepsească pe Dila pentru că a colaborat cu poliția. Behram vrea să o ucidă dar Kuzgun nu poate să facă asta și propune să o implice în afaceri ilegale. Evident că ea nu trebuie să știe că au aflat.
Mai târziu, când Kuzgun se întâlnește cu Dila, îi este greu să se prefacă că nu știe nimic dar în același timp e confuz fiindcă ea pare să fie sinceră. Dila îi propune să plece împreună departe de Behram și îl întreabă dacă chiar nu știe cine este iar Kuzgun nu îi răspunde.

Kumru află că Ali vrea să îl scoată pe tatăl său din închisoare cu un certificat medical fals. Dila îi spune lui Ali că vrea să fie neutră și să nu se mai implice în eliberarea lui Rifat fiindcă nu vrea să îl mai supere pe Kuzgun.
Rifat ii cere lui Ali să scape de Kuzgun înainte ca el să fie eliberat. Ali pune pe cineva să îl urmărească pe Kuzgun ca să afle care e rutina lui apoi să îl ucidă și să pară că a fost un accident.

Kuzgun și Behram o pun pe Dila să se ocupe de un transport de droguri.
Dila este îngrijorată fiindcă nu mai are protecția poliției. Îi spune lui Ali ce i-a cerut Behram să facă și că trebuie să o ajute să își acopere bine urmele fiindcă nu are încredere în altcineva. Împreună înființează o companie falsă pentru a face livrarea iar Cihan obține informații despre companie și i le dă lui Kuzgun împreună cu niște fotografii făcute în port care îl incriminează pe Ali.
Mai târziu Dila și Ali discută despre detaliile legate de transport. Kumru, care ascultă conversația lor, o sună pe Kudret de pe un telefon public și îi spune că Dila va face o livrare în port. Kumru işi ascunde identitatea iar Kudret încearcă să afle cine este.

În acea seară Kumru o sună pe Dila și îi spune că trebuie să vorbească ceva important cu ea și o cheamă să se întâlnească în port, dar de fapt vrea să îi întindă o capcană pentru a fi prinsă de poliție. Dila ajunge și este fotografiată de Kumru din depărtare. Ajunge și poliția iar Dila fuge dar este prinsă de Selcuk. El o lasă să plece apoi se întoarce și îi spune lui Kudret că nu a prins-o pe femeie și nu a putut să o identifice. Mai târziu Dila este sunată de un tip care îi spune să nu uite această binefacere pe care i-a făcut-o. Ea îl întreabă cine e iar el îi spune că este Ferman Koruoglu și în curând se vor cunoaște.
Între timp Kuzgun trimite dovezile la poliție prin cineva.
Cihan o duce pe Kumru la depozit și îi arată lui Kuzgun fotografiile făcute de ea. Kuzgun o ceartă că a făcut acele fotografii și îi spune să nu se mai expună pericolelor. După aceea Cihan o conduce pe Kumru acasă cu mașina lui Kuzgun. Ali a aranjat ca Kuzgun să fie accidentat iar pe drum un camion se îndreaptă cu viteză spre mașina lui. Cihan reușește să o scoată pe Kumru din mașină înainte de accident. El este grav rănit.

Între timp Kuzgun se întâlnește cu Dila și o întreabă cum a decurs tranzacția. Dila nu îi spune cum a reușit să scape.
Mai târziu Kudret îi propune lui Dila să colaboreze în continuare însă Dila îi spune că nu îl va trăda pe Kuzgun. După aceea Kudret aprobă mandatul de arestare pentru Ali. Kuzgun a trimis doar dovezile care îl incriminează pe el.
Behram este furios că Dila a scăpat.
Rifat este eliberat până la proces iar Dila îi spune că îl iubește mult pe Kuzgun și îl roagă să nu îi facă rău. Rifat este de acord.

La companie, Dila și Ali primesc vestea că partenerii lor de afaceri nu vor să mai lucreze cu ei apoi sunt anunțați că Rifat a fost răpit. În același timp apare poliția și îl arestează pe Ali. Kudret îi spune lui Dila că acum nu mai are protecția ei.
Dila primește apoi o cutie în care se află un telefon pe care primește un apel și i se spune că trebuie să aleagă cine va muri: ori tatăl ei ori sora și nepoata ei.
Chiar atunci Meryem, care tocmai l-a auzit pe Kuzgun vorbind cu cineva despre răpirea lui Rifat și locul unde va fi dus, merge la Dila și îi spune unde se află Rifat.
Dila ajunge în port și îl caută cu disperare pe Rifat apoi primește un mesaj în care i se spune numărul containerului unde se află. În momentul în care Dila deschide ușa, Rifat este împușcat. Kuzgun privește scena de la distanță.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata