Între tine și rău – Episoadele 49-50-51 (rezumat)

0 3,248

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

După ce Rifat este împușcat, Dila încearcă să sune la ambulanță dar nu este semnal și iese afară. Îl vede pe Kuzgun care stătea deoparte și o privea. Ea fuge la el și îl roagă să o ajute dar el stă nemișcat și nu zice nimic. Atunci ea bănuiește că a avut vreo legătură cu ceea ce i s-a întâmplat tatălui ei. Ambulanța sosește și Dila și Rifat sunt duși la spital. Rifat moare.
‌Kuzgun merge la Behram și îi reproșează că a fost prea crud față de Dila. Behram îi spune că de aici înainte trebuie să se gândească că el este moștenitorul lui și va trebui să meargă cu mândrie pe drumul său și să nu se mai uite în jur.
‌ La spital, Dila se întreabă unde este Kuzgun. Ea nu știe că el este în fața spitalului și o privește de departe. El nu mai îndrăznește să dea ochii cu ea fiindcă o vede că suferă atât de mult. Seara, Kuzgun merge acasă la Meryem. Dila merge la vechea ei casă, peste drum de casa lui Kuzgun. Kuzgun tocmai voia să plece și se întâlnește cu Dila în stradă. El face un pas spre ea dar Dila doar îl privește cu reproș și intră în casă. Kuzgun se așează pe scări în fața ușii și rămâne acolo până dimineața.

‌La secția de poliție, Selcuk îi spune lui Ali despre moartea tatălui său și îi mai spune că Ferman are o afacere pentru el iar dacă este de acord îl va scoate din arest. Ali acceptă propunerea.
‌A doua zi la înmormântarea lui Rifat, Ali ii spune Dilei să nu renunțe și că trebuie să ia legătura cu Ferman. După ce toată lumea pleacă, Kuzgun o urmărește pe Dila de la distanță. Când se ridică să plece i se pare că îl vede și îi strigă că el a câștigat.
‌Kumru îl vizitează pe Cihan zilnic la spital și îl ajută să se recupereze. După ce este externat ea îl conduce acasă și îl întreabă dacă fratele ei are vreo legătură cu moartea lui Rifat. Cihan se întristează crezând că ea îl folosește doar pentru a afla informații de la el. Înainte ca ea să plece, Cihan primește un apel de la Derviș iar ea îi aude numele și își amintește că el este cel ce i-a scris scrisorile tatălui ei.

‌Kudret o sună pe Dila și îi spune că o așteaptă fiindcă are noi informații cu privire la moartea lui Rifat. Dila merge să se întâlnească cu ea iar Kudret îi arată imaginile cu mașina lui Kuzgun sosind și plecând de la șantierul naval în același timp când tatăl ei fusese răpit. Kudret îi spune că trebuie să accepte faptul că Kuzgun este nepotul lui Behram și că lucrează pentru el și împreună i-au ucis tatăl. Îi cere din nou să o ajute să afle cine este Behram dar Dila pleacă fără a-i da un răspuns.
‌Oamenii lui Behram l-au răpit pe Selcuk. Apare Kuzgun, iar Selcuk îi spune că Dila lucra pentru Kudret dar a renunțat cu ceva timp în urmă și că asta a fost înainte ca ei să se căsătorească, de altfel acesta a fost motivul pentru care s-a căsătorit cu el. Selcuk le mai spune că el a fost cel care a salvat-o pe Dila în noaptea raidului și că Ferman i-a cerut să o salveze fiindcă vrea să facă o înțelegere cu ea pentru a ajunge la Behram. Kuzgun și Cihan se înțeleg să îl lase pe Selcuk să scape apoi să îl urmărească. După ce scapă, Selcuk se întâlnește cu un tip și îi spune ce i s-a întâmplat și că a fost nevoit să dea unele informații despre Dila. Kuzgun pune un om al său să îl urmărească pe noul tip în speranța că îi va conduce la Ferman.

‌Ferman o sună pe Dila și îi propune să îl distrugă împreună pe Behram dar ea îl refuză și îi urează mult noroc.
‌Dila merge la Meryem și o întreabă de unde știa că Rifat se afla în port și dacă Kuzgun i-a spus. Meryem îi spune doar că a auzit de undeva și că Kuzgun nu i-a ucis tatăl. După ce pleacă Dila își aruncă verigheta pe geamul mașinii, apoi își sună avocatul și îi spune să pregătească actele pentru divorț fiindcă vrea să divorțeze de Kuzgun cât mai curând posibil. După aceea Dila o caută pe Kumru la birou și îi spune că știe că ea a denunțat-o și o întreabă dacă nu este curioasă să afle cine este bunicul ei.
Kumru află adresa lui Derviș și merge să îl intrebe de unde îi cunoaște pe tatăl și pe fratele ei. Îl întreabă cine este el și îi spune că nu pleacă de acolo până nu îi dă un răspuns. El îi spune că l-a cunoscut pe tatăl ei în închisoare iar Kuzgun este cel mai bun prieten al lui. Kumru nu îl crede și îi spune că va afla adevărul apoi pleacă. Behram pare să fie impresionat de nepoata lui.

‌Kuzgun o găsește pe Dila la copacul unde obișnuiau să se întâlnească în copilărie. Ea îi reproșează că tatăl ei a fost ucis din cauza lui. În timp ce ea vorbește el observă că și-a scos verigheta. El îi spune că știe că a lucrat cu Kudret și că l-a trădat. Ea îi zice că nu l-a trădat și îl roagă să îi spună cine este Behram, altfel va afla pe cont propriu.
‌ După ce pleacă de la Derviș, Kumru reușește să se ascundă într-o magazie de unde îl poate urmări.
‌ Între timp apare Dila iar Kumru o vede intrând în croitorie.
‌Dila îi spune lui Derviș să îi transmită lui Behram că nu mai lucrează pentru el și că ea va fi sfârșitul lui.
Seara târziu, Derviș pleacă iar Kumru intră în magazinul lui și găsește scrisorile pe care tatăl ei i le-a scris lui Derviș. Citește scrisorile și își dă seama că el este bunicul ei. Behram era de fapt într-o cafenea și știa că ea a intrat în magazin. Când ajunge acasă, Kumru primește un mesaj de la el în care îi cere să se întâlnească a doua zi.
A doua zi dimineața Kumru merge la întâlnire dar nu își dă seama că Dila se află într-un taxi care o urmărește.

‌Behram îl duce pe Kuzgun în casa în care a crescut tatăl său și îi spune că acum casa este a lui. De altfel, Behram îi spune că Dila este o povară pentru el și că el și Dila s-au căsătorit pentru pace dar acum nu mai este nevoie de ea fiindcă războiul s-a terminat. Îi arată casa apoi îi spune că Kumru a aflat că el este bunicul ei și trebuie să apară în scurt timp. Kuzgun îl întreabă de ce a permis asta iar Behram îi spune că a fost nevoit să o lase să afle în felul ei, altfel ea nu s-ar fi oprit și ar fi putut ajunge în locuri periculoase. Când ajunge, Kumru îl întreabă pe Derviș unde a fost atâția ani și îi spune să nu creadă că va scăpa prea ușor fiindcă are multe întrebări pentru el. Kuzgun primește un apel de la Cihan în care îi spune că tipul cu care s-a întâlnit Selcuk înainte cu o seară a fost văzut intrând într-o casă. Kuzgun se grăbește să meargă acolo. Pleacă și Derviș și Kumru. Dila îi urmărește și după ce ei pleacă intră în casa lui Derviș și găsește fotografii cu Yusuf. Ea își dă seama că Derviș este Behram.
‌ Kuzgun și Cihan ajung la casa unde se așteptau să îl găsească pe Ferman. Când intră în casă își dau seama că cineva a plecat înainte ca ei să ajungă ca și când ar fi știut că merg acolo. Kuzgun găsește o fotografie cu tatăl său care fusese făcută doi ani mai târziu după ce se presupunea că ar fi murit. Kuzgun își dă seama că tatăl său trăiește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata