Intre tine si rau – episoadele 52-53-54 (rezumat) Finalul sezonului 1

0 3,625

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Ferman îl sună pe Kuzgun și îi spune că singura cale de a-l găsi pe tatăl său este să îl ucidă pe Behram. Kuzgun refuză și îi spune că își va găsi singur tatăl. După aceea Kuzgun merge la Behram și îi dă ceașca cu ceai și fotografia lui Yusuf pe care le găsise în casa lui Ferman. Îi spune să încerce să afle ale cui sunt amprentele de pe cană și că el simte că tatăl său trăiește dar Behram îi zice să nu își facă speranțe fiindcă ar putea fi doar un joc de-al lui Ferman.
Derviș se întâlnește cu Dila și îi spune că Behram are o ofertă pentru ea. Va trebui să facă o înțelegere cu Ferman iar mai târziu să îl trădeze. Îi promite că dacă i-l va aduce pe Ferman, atunci Behram o va lăsa să plece din afacere pentru totdeauna. Dila se preface că nu știe că el este Behram și îi zice că este de acord cu propunerea.
Omul lui Kuzgun o urmărește pe Dila și îi spune că s-a întâlnit cu Behram. Kuzgun merge la Behram și îl întreabă ce a vorbit cu Dila. Behram îi zice că Dila este punctul său slab și trebuie să înțeleagă că pe drumul lui nu există loc nici pentru Dila nici pentru dragoste. Kuzgun îi spune să o lase pe Dila în pace fiindcă i-a făcut destul rău.

Seara Kuzgun merge la casa mamei sale și găsește verigheta lui Dila în grădină. Kumru îl așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre bunicul lor. Meryem îi aude și le spune că nu este de acord să aibă vreo legătură cu Behram dar Kuzgun îi zice că acum este prea târziu fiindcă s-a aflat deja că ei sunt rudele lui și sunt în pericol dar Behram îi poate proteja.
La cină Dila află de la Sermin că a vândut casa în care locuiesc și noul proprietar este Kuzgun. Dila pleacă la vechea ei casă. Kuzgun o vede în stradă și îi spune să renunțe la căutarea lui Behram fiindcă își face rău singură. Ea îi spune că nu va păți nimic dar el își va pierde bunicul, după care cade și își pierde cunoștința. Kuzgun o ia în brațe și o duce la spital. Din fericire nu este nimic grav și se întorc acasă la Dila și petrec noaptea împreună. Dimineața, Dila se trezește mai devreme și înainte să plece îi lasă actele de divorț pe pat, dar se răzgândește și le ia înapoi. Mai târziu ea îl sună pe Selcuk și îi spune să îi aranjeze o întâlnire cu Ferman fiindcă are o propunere pentru el în legătură cu Behram.

Ali este eliberat iar Behram îl așteaptă afară și îi spune că dacă vrea să își salveze viața lui și a surorii sale, atunci trebuie să o răpească pe Meryem.
Meryem este răpită de oamenii lui Ali și este dusă în port la fel cum s-a întâmplat cu Rifat. Kuzgun primește un mesaj pe telefon cu locul unde este mama lui și că trebuie să ajungă acolo în 10 minute pentru a o salva. Kuzgun ajunge la timp și reușește să o salveze. El bănuiește că Ali a fost cel care a făcut asta.
Dila merge la Derviș și îi spune să îi transmită lui Behram că a stabilit o întâlnire cu Ferman a doua zi și îi spune ora și locul unde să meargă.
Mai târziu, Dila îl sună pe Ferman și îi spune că a dat detaliile lui Behram, iar pentru asta vrea toate probele pe care el le are împotriva lui Behram.

Kartal o cheamă pe Seda la atelier și îi spune să divorțeze de Ali fiindcă oricum ea nu este fericită cu el. O roagă să se gândească la asta. Nadir îl informează pe Ali că Kuzgun și-a salvat mama iar Ali este îngrijorat fiindcă se teme că Kuzgun se va răzbuna pe el. Ali îi dă lui Nadir arma cu care Kartal l-a împușcat pe Teo și îi spune să o predea poliției. Kumru aude discuția lor și încearcă să îl sune pe Kartal dar el are telefonul închis.
Ali îi spune lui Dila că Behram l-a obligat să o răpească pe Meryem în schimbul vieții lor. Ea îi zice că asta a fost strategia lui Behram fiindcă voia să îl determine pe Kuzgun să scape de el. Când ea îi spune că Kuzgun este nepotul lui Behram, Ali se îngrijorează și mai mult. Dila îl sfătuiește să se ascundă până a doua zi fiindcă atunci Behram va fi eliminat.
Behram îi arată lui Kuzgun niște înregistrări video care dovedesc că Ali a răpit-o pe Meryem și îi cere să îl pedepsească pe Ali. După ce pleacă de la Behram, Kuzgun primește un apel de la Dila în care îi spune că Behram i-a cerut lui Ali să îi răpească mama. El îi spune să nu încerce să îl convingă fiindcă nimic nu îl va putea salva pe Ali din mâinile lui.
Ali pleacă să se ascundă în altă parte dar este urmărit de omul lui Kuzgun.
Kumru reușește să îl anunțe pe Kartal că Ali l-a denunțat, iar Kartal fuge de acasă.

Ferman îl sună pe Selcuk și îi spune că a doua zi Behram va muri iar după aceea va urma Kuzgun. Îi cere să raporteze unde se află corpul lui Bora și arma cu care a fost ucis și pe care erau amprentele lui Kuzgun.
Dila îi duce lui Kudret probele pe care le are împotriva lui Behram și a partenerilor săi. Kudret vede că nu există nici o dovadă împotriva lui Kuzgun.
Între timp Kartal este căutat de poliție.
A doua zi dimineața, Kuzgun îl găsește pe Ali. Ali îl roagă să nu îl împuște fiindcă Behram l-a forțat să o răpească pe Meryem. Kuzgun îl rănește la ambele mâini și pleacă.
Behram află că amprentele de pe ceașca pe care i-a adus-o Kuzgun erau ale lui Yusuf, tatăl lui Kuzgun. El îl sună pe Kuzgun și îi spune rezultatul. Kuzgun îi zice că l-a pedepsit pe Ali.
Mai târziu, Ali se întoarce acasă iar Fusun profită de faptul că era rănit la mâini și îl înjunghie în abdomen. Ea îi spune că a știut că el i-a ucis fratele, nu Kuzgun. Ali o împinge iar ea cade și se lovește la cap și își pierde cunoștința.
Dila merge la Derviș și îi spune că știe că el este Behram, apoi îndreaptă arma spre el. Apare Kuzgun și îi spune Dilei să lase arma jos. Vrând să îi distragă atenția, Kuzgun îndreaptă arma spre ea, apoi îl împușcă pe Behram. După aceea Kuzgun o ia pe Dila de mână și îi spune că trebuie să plece repede de acolo dar ea îi spune că pentru ea totul s-a sfârșit de mult și își îndreaptă arma spre pieptul ei. El o roagă să nu facă asta și îi spune că o iubește atât de mult dar ea se împușcă. Kuzgun o ia în brațe și îi strigă numele disperat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata