Ma numesc Zuleyha – Episodul 13 (rezumat)

8,294

Zuleyha s-a întâlnit cu Yilmaz și i-a spus că s-a căsătorit cu Demir fiindcă îl iubește nu pentru că el a obligat-o. Yilmaz pleacă și îi spune că începând din acea zi o va scoate din viața lui.
Când se întoarce la fermă, Zuleyha îi spune lui Demir că și-a acceptat soarta și deasemenea acceptă că el este soțul ei și îi promite că nu va mai fugi și nu se va mai revolta dar să nu se aștepte ca ea să se îndrăgostească de el vreodată. El îi spune că așteaptă cu răbdare ziua când ea o să înțeleagă cât de mult o iubește și atunci se va îndrăgosti de el.
Pe de altă parte, Yilmaz se dedică cu totul muncii sale. ‌Cu ajutorul lui Cetin, omul său de încredere, construiește o sală de mese pentru muncitorii fabricii. Muncitorii săi vor lucra în două ture și vor primi zilnic o masă caldă gratuită.

Sebahattin este foarte revoltat de faptul că Hunkar nu face nimic pentru ca bârfele despre el și Gulten să înceteze. Demir nu știa nimic de acele zvonuri și când află îl cheamă pe Gaffur și îi spune să adune toți lucrătorii pentru a afla de unde au început zvonurile. Fadik recunoaște că ea este responsabilă pentru tot iar Demir o pedepsește și o trimite la colibe apoi îl ceartă pe Gaffur că nu a apărat onoarea surorii sale. Îi poruncește să o aducă pe Gulten la fermă. Gaffur merge la Yilmaz și îi cere să i-o dea pe Gulten să o ducă  la fermă. Yilmaz îi spune că ea este musafirul lui și este liberă să aleagă dacă vrea să plece sau să rămână. Gulten refuză să plece cu Gaffur iar acum el este în mare încurcătură fiindcă nu vrea ca Demir să afle că ea locuiește la Yilmaz. Când ajunge acasă plănuiește cu Saniye sa îi spună lui Demir că Gulten a fugit la Istanbul.

Sermin minte că i-au fost furate bijuteriile și la fermă se presupune că Gulten le-a luat și de aceea a fugit. Demir îl trimite pe Gaffur la Istanbul să o caute.
Oamenii de afaceri din Adana sunt foarte impresionați de ceea ce a făcut Yilmaz pentru muncitorii lui și sunt respectuoși față de el.
Fekeli încearcă să afle de la Gulten dacă Zuleyha s-a căsătorit cu Demir de bunăvoie sau a fost obligată. Gulten nu îi spune adevărul. El își dă seama că este îndrăgostită de Yilmaz.
Hunkar îl vede pe Fekeli și este surprinsă să afle că el trăiește. Își dă seama că într-adevăr el a fost la ea la spital și nu a fost un vis și îi spune lui Demir.

Demir și Cengo plănuiesc să se răzbune pe Fekeli și pe Yilmaz. Merg împreună la un club de noapte unde își înscenează o ceartă. A doua zi Yilmaz merge la restaurant să ia masa iar Demir era și el acolo. Apare Cengaver și când îl vede pe Demir pleacă. Acum Yilmaz este sigur că cei doi sunt certați cu adevărat și mai târziu merge la Cengaver și îi propune să lucreze cu el. Cengaver îl întreabă cine este șeful său iar Yilmaz îi spune că este Fekeli. Cengaver le dă întâlnire la amândoi într-un depozit unde împreună cu Demir au pus o bombă. La ora stabilită Yilmaz și Fekeli intră în depozit. Cengaver aștepta în mașină împreună cu Demir. Bomba explodează.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.