Ma numesc Zuleyha – Episodul 2 (rezumat)

3,573

Hunkar îi vede pe Zuleyha și pe Yilmaz îmbrățișați și își dă seama că cei doi sunt iubiți dar nu spune nimic. Muncitorii au chemat-o fiindcă au găsit-o pe mama ei la canal. Haminne cade în apă iar Yilmaz care era în apropiere sare în apă și o salvează.
Demir este plecat în oraș la prietenul său Cengo. El își dă seama că Demir este îndrăgostit și îl întreabă cine este fata iar Demir îi povestește despre Zuleyha. Cengo îl încurajează să își urmeze sentimentele chiar dacă știe foarte puține lucruri despre ea.

În semn de mulțumire, Hunkar îl răsplătește pe Yilmaz. La început el nu vrea să ia banii, dar își dă seama că ar avea posibilitatea să obțină documentele de care are nevoie și acceptă. Seara se întâlnește cu Zuleyha în locul lor secret și îi arată banii pe care i-a primit. Ea se bucură și îl roagă să plece de acolo fiindcă de când a fost angajată ca servitoare în casă, soția și sora lui Gaffur îi fac viața insuportabilă. El îi amintește că este un fugar și fără identități noi nu pot pleca nicăieri și o roagă să mai aștepte puțin până va rezolva cu actele.
Când se întoarce acasă, Yilmaz îl găsește pe Demir în camera lui. Demir auzise că el și sora lui vor să părăsească ferma și îl întreabă ce nemulțumiri are. Yilmaz îi spune că este foarte mulțumit de serviciul lui dar Zuleyha vrea să plece fiindcă fetele din bucătărie se comportă foarte rău cu ea. Demir îi spune să rămână fiindcă se va ocupa el și nimeni nu-i va mai deranja. Se uită în jur și văzând camera invadată de insecte îi cere să se mute cu muncitorii la căsuțele din sat, în timp ce camera îi va fi curățată și dezinfectată.

Demir îi spune mamei sale că de acum înainte nu va mai permite ca cei doi frați să fie tratați cu dispreț de nici un angajat oricât de vechi ar fi. Hunkar își dă seama că fiul ei este îndrăgostit de Zuleyha și îl trimite pe Gaffur la Istanbul pentru a se interesa de trecutul celor doi. Ea îl pune să jure că va păstra secretul indiferent de ce va afla despre ei.
Yilmaz s-a mutat la cabane cu muncitorii iar seara Zuleyha a mers să discute cu el. Familia vecină avea trei copii și toți aveau febră mare iar Zuleyha a rămas cu ei toată noaptea și i-a îngrijit încercând să le scadă temperatura.
Dimineața, Yilmaz pleacă la Adana pentru documente iar ea a rămas să aibă grijă de familie dar din cauza oboselii a leșinat.

Hunkar și Demir luau micul dejun când sunt anunțați că toți muncitorii sunt bolnavi iar Zuleyha a leșinat.
Demir pleacă în grabă și este uimit să găsească satul într-o astfel de stare groaznică.
Hunkar ajunge și ea și rămâne șocată de priveliștea pe care o vede. Ea nu știa că Gaffur le oferise mai puțină mâncare decât i-a ordonat ea să le dea muncitorilor, iar copiii nu au fost vaccinați. Cu toții au fost duși la spital pentru a fi tratați și împreună cu ei a fost dusă și Zuleyha. După ce i s-au făcut analize, Demir a dus-o pe Zuleyha acasă. Pe drum ea se simțea amețită și i-a fost greață, iar Demir a trebuit să oprească mașina. El a fost foarte atent cu ea și voia să o ducă înapoi la spital, dar Zuleyha i-a zis că se simte mai bine și că totul a fost din cauza oboselii.
Văzând că ea tremura de frig, Demir i-a dat haina lui apoi au plecat mai departe. El i-a zis că a aflat că vrea să plece și i-a cerut să rămână fiindcă nu va lăsa pe nimeni să îi facă vreun rău.
În apropierea fermei s-au întâlnit cu Yilmaz, care se întorcea de la Adana și Demir l-a luat și pe el în mașină.
Yilmaz și-a dat seama că Demir are sentimente față de ea și începuse să fie gelos.

Demir și-a dat seama că Gaffur lipsește iar Hunkar i-a zis că l-a trimis cu niște treburi la Istanbul.
El i-a zis mamei sale că nu vrea să mai lucreze cu Gaffur fiindcă din cauza lui s-a întâmplat tot acel haos și vrea să găsească un alt administrator, dar până atunci l-a pus responsabil pe Yilmaz de alimente și medicamente pentru muncitori.
Între timp Gaffur ajunge la Istanbul și află totul despre cei doi iubiți.
Yilmaz și Zuleyha se întâlnesc din nou in ascunzătoarea lor secretă pentru a discuta. Au hotărât să fugă săptămâna următoare când vor avea cărțile de identitate.
Hunkar își dă seama că Zuleyha este însărcinată.

Huseyn, fratele lui Naci a sosit la fermă și îl caută pe Yilmaz. Hunkar i-a spus să caute în altă parte fiindcă nu este la fermă. După ce a plecat, Hunkar a văzut un anunț în ziar în care spunea că Yikmaz este căutat și l-a ars.
Gaffur se întoarce din Istanbul și îi istorisește lui Hunkar tot ce a aflat acolo iar ea îl pune să jure pe Coran că nu va spune nimănui secretul celor doi.
Demir pleacă pentru o săptămână în Olanda.
Yilmaz merge la Adana pentru a lua buletinele și se întoarce la fermă fericit.
Seara, Hunkar sună la poliție și îl denunță pe Yilmaz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.