Ma numesc Zuleyha – Episodul 20 (rezumat)

7,089

Demir a fost arestat. Yilmaz stătea calm la poartă și privea cu un sentiment de satisfacție haosul de la fermă. Hunkar l-a urmat pe Demir la secția de poliție dar nu înainte de a o avertiza pe Zuleyha că o va prinde dacă încearcă să fugă.
Demir a dat declarația și a negat că ar avea vreo legătură cu moartea lui Sait apoi a fost dus la închisoare unde va rămâne până la proces. Când a ajuns acolo, le-a oferit bani colegilor de celulă și gardienilor, a aranjat să se facă comandă de o cină gustoasă pentru toți, le-a dăruit pături și perne și le-a promis că în curând vor primi și un televizor.

Hunkar i-a cerut avocatului să găsească o soluție pentru a-l scoate pe Demir din închisoare cât mai curând.
Fekeli și Yilmaz au promis familiei lui Sait că îl vor găsi pe vinovat și îl vor pedepsi apoi le-au oferit ajutor financiar.
Zuleyha l-a rugat pe Sebahattin să o ajute să ia legătura cu Yilmaz dar el a refuzat și a sfătuit-o din nou să nu îi spună adevărul.
Hunkar și Gaffur au mers în Maras și l-au găsit pe Ali Riza. Au aflat că Demir i-a spus să plece din oraș pentru că Fekeli e pe urmele lui fiindcă a mințit la proces că soțul ei era neînarmat atunci când l-a împușcat.
A doua zi, Hunkar s-a întâlnit cu Fekeli și i-a spus că a aflat adevărul. Au discutat despre cum ar fi putut să fie viața lor. Fekeli a iubit-o cu mult înainte ca ea să se căsătorească cu Adnan. Când într-o zi și-a făcut curaj pentru a o cere în căsătorie, a aflat că ea se va căsători cu el.

După aceea Hunkar l-a vizitat pe procurorul responsabil pentru trimiterea lui Demir în închisoare. A încercat să obțină eliberarea lui spunându-i cât de renumită și importantă este familia Yaman dar nu a reușit. Hunkar își pierduse orice speranță și l-a întrebat pe avocat ce e de făcut. Avocatul i-a spus că singura soluție de a-l salva pe Demir este să găsească pe cineva care să fie dispus să își asume vina. Hunkar s-a gândit imediat la Gaffur. I-a chemat pe el și pe Sanyie și le-a oferit un conac, un teren și o sumă mare de bani promițându-le că după doi ani Gaffur va fi eliberat. Le-a spus că dacă nu acceptă, va găsi pe altcineva. Sanyie și Gaffur și-au luat liber în acea după-amiază pentru a se gândi la decizia lor. Au mers la ferma respectivă și se gândeau la ce bogăție ar putea avea fără să știe că Hunkar i-a mințit și că Gaffur risca să primească o condamnare pe viață. Până la urmă au acceptat propunerea.
Hunkar și avocatul l-au vizitat pe Demir și i-au povestit despre planul lor dar el nu a vrut cu nici un chip să accepte în ciuda insistențelor lor.

Cetin a observat că unul dintre muncitori purta ceasul lui Sait. S-a interesat despre el și a aflat că el și Sait au fost dușmani. I-a spus lui Fekeli iar el l-a constrâns până când a recunoscut că el l-a împușcat pe Sait. Fekeli l-a predat poliției iar Demir a fost eliberat. Această întâmplare a dus la o ceartă între Yilmaz și Fekeli fiindcă Yilmaz era sigur că Demir i-a dat ordinul să îl împuște.
Când Demir ajunge acasă, Hunkar îl întreabă cum a putut să îl trimită pe Fekeli la închisoare pentru 20 de ani știind că a fost nevinovat și îi spune că nu știe cum va putea să îi ierte fapta asta. Demir se înfurie și se decide să se mute. O strigă pe Zuleyha să îl pregătească pe Adnan și să facă bagajele.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 20 varianta TV corespunde episoadelor 14-15 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.