Ma numesc Zuleyha – Episodul 32 (rezumat)

7,258

Dimineața când se trezește, Demir este șocat să o vadă pe Seher în patul lui. Ercument intră în cameră să îl trezească pe Demir și este surprins de ceea ce vede. Seher se preface că este disperată și începe să plângă și îl învinuiește pe Demir pentru ceea ce s-a întâmplat între ei. Demir o scoate afară iar ea merge plângând la șofer și îi cere să o ducă la fermă. Când ajunge la fermă se asigură că este văzută de Hunkar și de tot personalul și se preface că este disperată și fuge plângând în camera ei. Când este singură, zâmbește mulțumită pentru rolul pe care l-a jucat. Ea este însărcinată cu Gaffur dar a profitat de această ocazie pentru a găsi un tată pentru copilul ei, un lord.

Demir nu își amintește nimic de noaptea trecută fiindcă băuse foarte mult dar îi spune lui Ercument că este sigur că nu s-a întâmplat nimic între el și Seher și se gândește că ea a plănuit ceva.
Demir neagă și în fața lui Hunkar că ar fi fost ceva între el și Seher dar nu poate dovedi asta. Este îngrijorat că Zuleyha ar putea afla ceva. Îi spune lui Hunkar să o alunge pe Seher de la fermă dar ea îi zice că nu poate face asta fiindcă atunci oamenii își vor pune întrebări. Ea se gândește să îi dea două brățări lui Seher și așa îi va închide gura.

În sat este o nuntă la care participă Hunkar cu Gaffur și fetele de la bucătărie. La nuntă își fac apariția și Yilmaz cu Mujgan, Fekeli și Cetin.
Hunkar și Fekeli sunt rugați să fie martori iar ei acceptă. Cetin o vede pe Gulten și îi face complimente. El nu își poate dezlipi privirile de la ea toată seara. Mai târziu apare și Ecument și se așează lângă Hunkar. În timp ce fetele dansează el o întreabă pe Hunkar cine este Gulten și îi spune că este o fată frumoasă. Hunkar își dă seama că el a pus ochii pe Gulten.
Hunkar îi spune lui Demir că Yilmaz nu mai poartă arma și ar fi bine să facă și el la fel și să încerce să facă pace. Demir îi spune că el nu-și va lăsa niciodată arma.

A doua zi Fekeli o sună pe Hunkar și o roagă să se întâlnească la un restaurant pentru a-i spune ceva important. Demir aude discuția lor și o urmărește pe Hunkar. Intră și el în restaurant iar Fekeli îl vede și îl invită la masa lor. Îi spune că în timp ce el și Yilmaz se războiesc între ei, alții încearcă să profite de acest lucru. Îi povestește cum Hatip Aga a trimis niște oameni înarmați la colibe și a încercat să îi alunge pe oamenii care lucrează pe terenurile lui Yilmaz spunând că Demir i-a trimis, dar spre norocul lor a intervenit Yilmaz și nu au fost răniți. Dealtfel, Fekeli îi spune că ar trebui să lase arma deoparte și oprească ostilitatea dintre el și Yilmaz. În acea zi Demir și Gaffur îi vizitează pe lucrătorii de la colibe și le spune că nu el i-a trimis pe oamenii aceia și nu intenționează să-i de-a afară din casele lor indiferent pentru cine ar lucra. Pe lângă asta le trimite la colibe o camionetă cu mâncare.
La o întâlnire de afaceri Yilmaz și Demir îl înfruntă pe Hatip Aga pentru ceea ce a încercat să facă. Ceilalți membri au fost uimiți de cum Demir și Yilmaz s-au sprijinit reciproc. La plecare, membrii l-au felicitat pe Demir pentru parteneriatul lui cu Yilmaz la fabrica de lactate. Demir le spune că Yilmaz îi va vinde foarte curând acțiunile sale dar Yilmaz le spune foarte calm că Demir va fi cel care îi va vinde acțiunile.

Ercument încearcă să o șantajeze pe Hunkar și îi dă de înțeles că îi va spune lui Zuleyha ce s-a întâmplat între Demir și Seher. Hunkar îi oferă bani în schimbul tăcerii. Yilmaz află că Gulten a fost cea care a trimis acea scrisoare la Istanbul, la tatăl lui Mujgan.
El merge la casa lui Sermin pentru a discuta cu ea dar acolo află că Gulten a fost trimisă de Hunkar la casa miresei unde au fost la nuntă înainte cu o seară pentru a-i duce un cadou. Yilmaz știa unde este casa și pleacă acolo.
Între timp Ercument o urmărește pe Gulten și o agresează.
Hunkar văzuse că Ercument a dispărut și și-a dat seama că a mers după Gulten. Hunkar pleacă în căutarea lui.
Yilmaz o aude pe Gulten strigând și fuge să o salveze. Îl lovește pe Ercument dar el își scoate arma și îl împușcă pe Yilmaz în umăr. În momentul acela apare Hunkar.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.