Ma numesc Zuleyha – episodul 46 / rezumat

14,123

Mujgan și Yilmaz s-au mutat lângă familia Yaman. Demir, furios, dă ordin să fie dărâmat tot zidul dintre casele lor.
După ce trece de primul șoc, Zuleyha merge la Mujgan cu o farfurie cu mâncare, sub pretext că vrea să îi ureze bun venit. De fapt încearcă să îi demonstreze că nu o deranjează prezența lor acolo dar ar vrea și să vadă cum e casa lor. Pe de altă parte, Mujgan s-a mutat acolo ca să-i arate că nu o consideră o amenințare pentru căsnicia ei. 
După această vizită, Zuleyha se întoarce acasă devastată. Mujgan aruncă mâncarea iar mai târziu îi trimite farfuria înapoi, cu mâncarea favorită a lui Yilmaz.

Demir găsește actul de proprietate pe care Fekeli i l-a dat înapoi lui Hunkar și devine suspicios cu privire la relația lor.
O întreabă ce este între ei iar Hunkar îi spune despre povestea lor de iubire imposibilă din trecut. Hunkar îl convinge apoi să renunțe la fabrica de lactate și să își vândă acțiunile. Demir e rănit în orgoliu dar nu are de ales, fiindcă era o afacere mult prea riscantă. Îl învinuiește pe Yilmaz pentru că i-a distrus visul.

Behice nu vrea să locuiască cu Mujgan și cu Yilmaz și reușește să îl facă pe Fekeli să o compătimească și să o invite să locuiască cu el permanent. Angajații lui observă imediat că Behice a preluat controlul casei.
Hunkar este puțin geloasă când îl sună pe Fekeli și Behice îi răspunde la telefon.
Yilmaz și Mujgan dau o mică petrecere în curte. Râsetele lor se aud până la conacul Yaman. Zuleyha îi privește de pe balcon și se întristează când vede ce atenție îi acordă Yilmaz soției sale.

Hunkar a aflat că Hatip are o aventură cu Sermin și că i-a închiriat o casă în Çukurova și îi spune soției lui. Naciye îi surprinde împreună, însoțită de poliție. Sermin și Hatip sunt arestați pentru adulter și trimiși la închisoare pentru câteva zile.
Hunkar o vizitează pe Sermin și îi spune că acesta este doar începutul răzbunării. După aceea Sermin află că Hunkar se întâlnește în secret cu Fekeli.

Seara următoare Zuleyha se întoarce singură din oraș și este întâmpinată de Yilmaz care o așteaptă în garaj. Îl întreabă de ce o chinuie astfel, arătându-i cât de fericit e cu Mujgan. Yilmaz îi spune că doar ea e fericirea lui și dacă o întristează faptul că e aproape de ea, atunci se va muta imediat. Zuleyha îi spune să nu plece pentru că vrea măcar să-l poată vedea zilnic.
Hunkar și Fekeli se întâlnesc din nou iar Sermin, care a fost eliberată, îi fotografiază când se îmbrățișează și trimite fotografia la presă.

Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 46 varianta TV corespunde episoadelor 29-30 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a ep 29 si prima jumătate a ep 30).


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.