Ma numesc Zuleyha – episodul 48 (rezumat)

15,407

Fekeli o cere în căsătorie pe Hunkar în fața lui Demir și a lui Yilmaz. Pentru Demir propunerea lui este o insultă fiindcă el l-a ucis pe soțul ei însă Hunkar îi șochează pe toți când spune hotărâtă că acceptă să se căsătorească cu el. Demir vrea să îl împuște pe Fekeli apoi îi spune lui Hunkar că nu mai are loc în viața lui dacă se va căsători cu el.
Situația aceasta îl afectează și pe Yilmaz. Cum se mai poate răzbuna pe familia Yaman dacă tatăl lui se căsătorește cu Hunkar?

Demir se întoarce acasă plin de furie, aruncă lucrurile lui Hunkar pe geam și le dă foc în curte. Le spune angajaților că de acum înainte Hunkar nu mai locuiește acolo și le interzice să mai vorbească cu ea.
Hunkar află că Demir a luat-o pe Haminne din spital și merge la fermă să o vadă. Zuleyha îi spune că Demir a internat-o în alt spital și are o mare plăcere să o vadă în aceeași situație în care a fost ea când i-au luat copilul.

Behice s-a instalat în conacul lui Fekeli ca la ea acasă și nu primește ușor vestea că el se va căsători cu Hunkar. Se aliază cu Sermin și împreună răspândesc bârfe în oraș pentru a-i distruge și mai mult reputația lui Hunkar.
Yilmaz se retrage din afacerile lui Fekeli și îi dă înapoi cheile fabricii de bumbac fiindcă și-a încălcat promisiunea față de el căsătorindu-se cu dușmana lui.
Într-o seară, Zuleyha iese în curte cu Adnan și în timp ce ea vorbește cu Sanyie, copilul aleargă la Yilmaz și îi spune din nou tată. Mujgan încremenește. Gaffur și Sanyie sunt la fel de șocați fiindcă copilul nici măcar lui Demir nu i-a spus tată.

Fekeli își trimite oamenii în căutarea lui Haminne.
Gulten continuă să îl evite pe Cetin iar până la urmă el o răpește. O duce într-un loc liniștit unde nu vor fi deranjați și o întreabă dacă chiar nu îl vrea în viața ei. Gulten nu poate să spună nu fiindcă și ea îl iubește și până la urmă îi povestește ce i s-a întâmplat. Punând lucrurile cap la cap, Cetin își dă seama că Ercumen e acel tip iar ura lui pe familia Yaman crește și mai mult. Mai târziu vorbește cu Yilmaz despre asta și află că el a răzbunat-o pe Gulten.

Fekeli începe pregătirile pentru logodnă.
Gaffur și Sanyie primesc o cerere în căsătorie pentru Gulten de la un tip, Rustem. Gaffur refuză dar când aude că Rustem îi va da 50.000 de lire pentru zestre, atitudinea lui se schimbă. În schimb Sanyie nu este de acord fiindcă e mai în vârstă și a fost închis de multe ori.
Hatip îl presează din nou pe Gaffur să îi plătească datoria iar Gaffur îi promite că îi va da jumătate din bani într-o săptămână, plănuind să accepte propunerea lui Rustem. Spre bucuria lui, Gulten acceptă de bunăvoie să se căsătorească cu el.

Zuleyha nu are de gând să o lase pe Hunkar să se căsătorească cu bărbatul iubit. Chiar în ziua când ei se pregătesc pentru a merge la starea civilă, Zuleyha îi spune lui Fekeli că Hunkar a știut de la început că ea era soția lui Yilmaz. Îi mai spune că și Demir a știut și amândoi au obligat-o să se căsătorească cu el. Această veste îl șochează pe Fekeli fiindcă Hunkar l-a făcut să creadă că ea nu a știut că erau căsătoriți ci credea că erau frați.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 48 varianta TV corespunde episodului 31 de pe site-ul nostru (prima jumătate a rezumatului)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.