Ma numesc Zuleyha – episodul 79 (rezumat)

12,074

Când află că Yilmaz a murit, Demir merge după Zuleyha la spital și o duce la conac. După câteva zile de la înmormântarea lui Yilmaz, Zuleyha îi mulțumește pentru tot ce a făcut pentru ea, pentru că i-a fost alături și că a făcut tot posibilul pentru a-l salva pe Yilmaz apoi îi zice că ar fi mai bine ca ea să se mute în altă casă fiindcă întreg orașul știe că ei erau pe punctul de a divorța și nu vrea să îl pună într-o situație neplăcută. Demir însă, îi zice că nu îl mai interesează ce spun cei din oraș și îi propune să locuiască acolo tot restul vieții și să fie stăpâna conacului chiar dacă nu vor fi un cuplu. Sevda, de asemenea, o sfătuiește să rămână fiindcă au nevoie unul de altul, acum după ce și-au pierdut persoanele dragi dar și ca să nu îi despartă pe copii, pentru că dacă s-ar muta, Leyla ar rămâne cu Demir.

Behice se gândește doar la averea lui Yilmaz și începe s-o instige pe Mujgan să-și ceară drepturile.
Gaffur primește aprobarea pentru a pleca în Germania și după ce își ia rămas bun de la familie și de la Demir, merge la Istanbul ca să își ia pașaportul și documentele necesare, însă acolo află că a fost înșelat și persoana care i-a promis că îl ajută să plece, a fugit cu banii. Atunci se întoarce la conac însă nu spune ce a pățit ci minte că s-a întors de la avion fiindcă deja i-a fost dor de familie.

Trei luni mai târziu, în timp ce aranjează lucrurile lui Hunkar, Zuleyha decide să se ocupe de ferma Yaman pentru ea. Le cheamă pe Sanyie, pe Gulten și pe Fadik și le dăruiește câte o bijuterie, ca amintire de la Hunkar. După aceea merge pe terenurile familiei ca să se intereseze de muncitori. Când se întoarce, le spune muncitorilor de la conac că începe pregătirile pentru nunta lui Gulten și că le va face cununia civilă tuturor de la conac.
Între timp, Demir o întâlnește pe Umit, o tânără nou sosită în oraș care îl cucerește de la prima vedere.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.