Ma numesc Zuleyha – episodul 80 (rezumat)

17,990

Umit Kahraman, tânăra nou sosită în oraș pe care Demir o întâlnește pe drum și o ajută să își schimbe roata de la mașină, este noul medic șef al spitalului. Mujgan spera că ea va primi postul iar Fekeli propune să-i deschidă un cabinet privat. Mujgan este încântată de idee însă Behice vrea să plece cât mai curând din oraș și o presează mereu să vorbească cu Fekeli ca să vândă terenurile lui Yilmaz. Mujgan își dorește să rămână ca să nu îl despartă pe Fekeli de nepotul său dar mai ales pentru că s-a îndrăgostit de Fikret.

Zuleyha locuiește împreună cu Demir la conac, s-a mutat în camera lui Hunkar și acceptă statutul de stăpână a casei dar au convenit ca mariajul lor să fie doar pe hârtie. Demir încă o iubește însă îi respectă decizia. Sevda le spune amândurora că situația aceasta este prea ciudată și imposibilă și încearcă să-l convingă pe Demir să nu renunțe la ea. Demir însă s-a resemnat iar în ziua când o cunoaște pe Umit, iese în oraș cu prietenii lui, ceea ce n-a mai făcut de multă vreme și se întoarce acasă seara târziu. Atunci se întâlnește din nou cu Umit la restaurant și deși el neagă, prietenii lui observă că o place.
Zuleyha îi coase rochia de mireasă a lui Gulten și îi povestește Sevdei despre Berrin, o tânără din Istanbul căreia i-a făcut rochia și despre familia ei. Sevda cunoaște familia respectivă și este tulburată când aude numele lor însă nu spune motivul.

Familia Yaman participă la un eveniment organizat pentru afaceriștii din oraș. Umit apare la club și fiindcă nu are invitație, Demir o întâmpină și insistă să rămână ca invitata lui. Atunci este plăcut surprins să afle că este noul medic șef și va rămâne în oraș. Umit este bulversată când o vede pe Sevda dar ea nu o recunoaște.
Fikret, care este și el acolo, schimbă priviri subtile cu Umit, pe care se pare că o cunoaște.
Demir ține un discurs în care vorbește despre părinții lui apoi anunță că îi dăruiește lui Zuleyha toate acțiunile lui Hunkar. Zuleyha este surprinsă și încântată. De acum va fi cunoscută ca stăpâna Çukurovei, la fel ca și Hunkar. Mai mult, la propunerea lui Sermin, este aleasă președinta asociației de caritate.

Fikret este foarte tulburat când aude discursul lui Demir despre tatăl lui. Acum aflăm că el este fiul lui Adnan Yaman și este frate cu Demir. Când era mic, soțul mamei lui i-a scos afară din casă fiindcă a aflat că este fiul lui Adnan. Mama lui a mers cu el la conacul Yaman dar servitorul care le-a deschis ușa i-a alungat spunând că Adnan i-a dat ordinul să nu îi primească. Rămași pe drumuri, fără posibilități, au avut o situație grea. Mai târziu au ajuns în Germania și după ce mama lui a murit, el s-a întors să-l facă pe Demir să plătească pentru greșeala tatălui lor.

Zuleyha cheamă un prieten din Istanbul, fost comisar, să se ocupe de cazul lui Hunkar. Îi spune că Behice este principala suspectă.
După o confruntare neplăcută cu Behice, Nazire vrea să plece de la conacul lui Fekeli dar înainte îl avertizează că Mujgan și Behice plănuiesc să vândă tot ce i-a aparținut lui Yilmaz și să plece. Behice recunoaște că este adevărat și chiar în acea seară pleacă la un hotel, lăsându-l pe Fekeli devastat fiindcă nu va putea să își țină promisiunea făcută lui Yilmaz și să aibă grijă de nepotul său.
Behice se interesează imediat despre averea lui Yilmaz și este șocată să afle că a vândut totul și că le-a rămas doar casa de lângă conacul Yaman, care valorează foarte puțin. Banii pe care i-a obținut Yilmaz din vânzarea terenurilor sunt ascunși într-o groapă în pădure dar nimeni nu știe despre asta.
La finalul episodului, Umit se întâlnește cu Fikret în biroul lui secret din oraș. Cei doi sunt împreună și probabil ea îl va ajuta să se răzbune pe Demir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.