Nemilosul Istanbul episodul 16 (rezumat)

6,860

Agah a văzut pe filmarea care a găsit-o Seher în seiful lui Seniz, nu doar că Ceren il lovea pe Nedim dar și că era disperată fiindcă Cenk urma să plece în America. De atunci a început să bănuiască că a fost ceva între ei și vrea să facă un test ADN pentru a afla cine este tatăl copilului: Nedim sau Cenk.
Pentru Nedim trimite o asistentă acasă iar pe Cenk și pe Ceren îi duce la spital.
Când Cenk realizează că îi vor face testul, fuge din spital. Agah merge după el și îi spune cât de greu i-a fost să ia decizia asta fiindcă indiferent care e rezultatul, e o situație umilitoare pentru toți. Atunci Cenk acceptă să facă testul fiindcă oricum nu va putea să evite asta la nesfârșit dar Agah îi zice să aștepte până vor primi rezultatul lui Nedim.

Ceren e singura mulțumită de situație și abia așteaptă rezultatul care o va ajuta să se căsătorească cu Cenk și să se întoarcă la vila Karacay.
Seher e îngrozită la gândul că Cenk, sotul lui Cemre, ar putea să fie tatăl copilului lui Ceren.
Seniz încearcă să găsească laboratorul unde se face testul ADN ca să schimbe rezultatul. Cenk se teme că nu va reuși și se pregătește să fugă în America, ca să evite confruntarea cu familia și cu Cemre atunci când va ieși rezultatul. Îi propune lui Ceren să plece împreună dar ea refuză fiindcă crede că e o capcană.
Civan îi vede împreună și începe să aibă suspiciuni în privința lor.

Agah l-a mutat pe Nedim în altă casă dar spune familiei că l-a dus în Londra, la clinica pe care i-a recomandat-o Seniz.
Şeniz se bucură crezând că a scăpat de el definitiv.
Cenk o duce pe Cemre la un club fiindcă vede că e foarte necăjită din cauza lui Nedim. Îi spune că nu mai este nevoie să continue mariajul și vor sărbători divorțul lor. Când pleacă, sunt surprinși de jurnaliști și a doua zi apar știri despre ei în presă.
Nedim face progrese cu ajutorul fizioterapeuților și a psihologului care se ocupă de el dar când vede știrea despre Cemre și soțul ei, nu mai vrea să continue.
Când psihologa își dă seama că Nedim o iubește pe Cemre, îi spune lui Agah iar el o cheamă pe Cemre acolo și îi zice că iubirea lui Nedim pentru ea, îl împiedică să se însănătoșească. La insistențele lui, Cemre îi spune lui Nedim că este fericită cu soțul ei, că a început să îi placă luxul de la vilă și că se bucură că el este bine fiindcă nu mai trebuie să îi fie milă de el și a scăpat de o povară.
Rănit și furios, Nedim se ambiționează și face intens fizioterapie ca să se facă bine și  să se răzbune pe toți cei care i-au făcut rău, inclusiv pe Cemre.

Seniz nu reușește să schimbe rezultatul și ca să îl salveze pe Cenk, vrea să îi arate lui Agah filmarea cu Ceren întâlnindu-se cu un bărbat la un hotel. Cenk știe că Agah va divorța de Şeniz dacă află că a căsătorit-o pe Ceren cu Nedim știind asta, și distruge filmarea. Îi spune că își va asuma responsabilitatea dar îi ascunde că planul lui este să fugă în America.
Dimineața devreme, Cenk îi lasă o scrisoare lui Cemre în cameră și pleacă spre aeroport. Ceren s-a decis să plece cu el.
Agah primește rezultatul testului în timp ce la vilă, Civan o aude pe Neriman lăsându-i un mesaj vocal lui Seniz despre faptul că Ceren e însărcinată cu copilul lui Cenk.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.