Nemilosul Istanbul episodul 26 (rezumat)

6,502

În episodul anterior, Oya a făcut o ședință de terapie cu familia Karaçay despre accidentul lui Nedim iar Cenk a recunoscut că el l-a împins pe fereastră. Agah este devastat și se învinuiește pentru că nu și-a dat seama. Cenk nu mai suportă presiunea învinuirilor și mustrările de conștiință și ia arma bodyguard-ului ca să se împuște. Agah reușește să îi ia arma dar în timp ce ei se luptă, arma se descarcă și Cenk este împușcat.

În urma operației Cenk scapă cu bine. Nedim îi donează sânge, fiind singurul compatibil.
Ceren merge și ea în grabă la spital, îngrijorată pentru Cenk dar este alături de Nedim când află că el i-a cauzat accidentul.
Cemre în schimb, îi spune lui Nedim că acum s-a terminat totul, Cenk a scăpat de povara lui și că a făcut un pas spre împăcarea lor. Vrea să îl sfătuiască să renunțe la răzbunare. Ceren o întrerupe și îi zice să plece după care încearcă să îl convingă pe Nedim să nu dea înapoi dar el nu îi răspunde nimic ci pleacă bulversat.
Când Cenk este dus la terapie intensivă, Cemre merge la el iar Nedim o privește devastat cum plânge lângă el. După ce pleacă toți, Nedim merge și el la Cenk, care doarme și îi spune că nu ar fi fost corect ca el să scape atât de ușor, într-o singură zi pentru suferința ce i-au provocat-o 20 de ani și că socotelile lor nu se vor încheia aici.

Cemre îi spune lui Seniz că nu va lăsa ca întreaga vină să rămână pe Cenk, ci îi va spune totul lui Agah dacă nu o face ea. Agah aude o parte din discuția lor și își dă seama că mai sunt și alte secrete în familia lui. O întreabă pe Şeniz dacă știa de fapta lui Cenk dar ea îi spune că nu a știut.
Agah nu o crede și își trimite oamenii să îl găsească pe fostul medic al lui Nedim, pe asistenta angajată înaintea lui Cemre și pe prietena ei, care la cererea lui Seniz a acuzat-o că i-a cerut să schimbe rezultatul analizelor medicamentelor lui.
Ceren spune jurnaliștilor că Cenk l-a împins pe Nedim pe fereastră. Seniz aranjează să fie șterse toate știrile despre ei dar este prea târziu.

Agah îi trimite pe toți acasă și rămâne doar el la spital alături de Cenk.
Ajunsă acasă, Seniz il acuză pe Nedim și îl întreabă dacă asta și-a dorit. Damla îl învinuiește la fel și, învățată de Seniz, îl roagă să nu le distrugă și mai mult familia. Pe deasupra Cemre insinuează că ar trebui să facă pace cu Cenk iar jurnaliștii îl întreabă dacă Cenk a vrut să se sinucidă din cauza lui. Nedim nu ar fi vrut să se ajungă aici dar nu i se pare corect să fie învinuit și este foarte supărat din cauza acuzațiilor. Când Agah îl întreabă dacă mai este ceva ce ar trebui să afle, Nedim nu îi spune de Şeniz fiindcă vrea să își continue răzbunarea.

Ceren reușește să obțină înregistrarea ședinței de terapie a lui Nedim și află că Seniz l-a înșelat pe Agah cu fratele lui. Acum o șantajează pe Seniz cu înregistrarea și în schimb îi cere să o ajute să rămână la vilă.
Cenk este externat și familia îl întâmpină cu o masă specială iar Ceren cu scaunul cu rotile al lui Nedim. Agah a mers să vorbească cu medicul și cu asistenta și când află tot ce i-a făcut Seniz lui Nedim, se întoarce acasă și o scoate afară.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.