Nemilosul Istanbul episodul 31 (rezumat)

7,451

Nedim îi salvează pe Cenk și pe Cemre iar Damla si Civan scapă cu bine din accident.
Când iese din spital, Cemre le dă întâlnire lui Cenk și lui Nedim la o cafenea și vrea să le spună că sunt frați.
Chiar atunci Seniz o sună și îi spune că are o informație care i-ar putea distruge familia și o cheamă la o sală de cinema să discute. Ceren o urmărește pe Cemre și e șocată să vadă că Şeniz îi arată video-ul cu ea întâlnindu-se cu un tip la hotel. Foarte supărată, Ceren se întoarce acasă și tot restul zilei o evită pe Cemre.
Seniz o amenință pe Cemre cu acel video, ca să nu spună că Cenk și Nedim sunt frați.

Agah pornește pe urmele răpitorilor și îl prinde pe Şahin. Seniz i-a plătit o sumă mare de bani ca să nu spună că ea l-a angajat.
Ceren merge la Seniz și o amenință că dacă  mai arată acel video unei persoane din familia ei, o va distruge. Pe de altă parte, suferă mult din cauza pierderii copilului și își promite din nou că îl va răzbuna.

Cenk o cheamă pe Cemre pe vapor, unde a pregătit o masă romantică și îi declară dragostea și o cere în căsătorie. Nedim îi vede și pleacă foarte supărat. Cemre îl refuză pe Cenk, spunându-i că ei s-au căsătorit cu un scop și că nu poate să fie mai mult între ei.
Mai târziu, Nedim îl scoate afară din casă pe Cenk. De data aceasta, Agah îl confruntă spunându-i că vila este a tuturor și îl amenință că dacă va continua astfel, îi va lua și casa și firma. Cenk vrea să plece însă Agah insistă să rămână alături de el.

A doua zi, Cenk și Cemre divorțează.
Relația dintre Cenk și Agah s-a îmbunătățit mult în ultima perioadă. Știind că Cenk o iubește pe Cemre, Agah vorbește cu ei în speranța că îi va convinge să mai dea o șansă căsniciei lor dar nu reușește. După divorț, îl duce pe Cenk la un bar. Ceren îl vede când se întoarce acasă beat și devastată, îi reproșează că este atât de distrus că a pierdut-o pe Cemre dar pentru fiul lor, nu a vărsat nici o lacrimă.
După aceea iese afară supărată iar când Cemre merge să vorbească cu ea, nu o mai evită. Cemre îi spune că știe cum a șantajat-o Seniz și o întreabă de ce nu i-a spus prin ce a trecut și de ce nu i-a cerut ajutorul. Ceren îi reproșează că nu ar fi înțeles-o sau ajutat-o fiindcă nu poate să o iubească cu tot cu defectele ei ci încearcă să o schimbe ca să fie ca ea. Îi zice că Nedim și Cenk nu sunt atât de buni și nevinovați precum crede ea și începe să îi spună tot adevărul despre copilul ei.

Nedim e tot mai confuz când Cemre divorțează dar Oya îl instigă să nu renunțe la răzbunarea pe Agah și pe Cenk pentru Cemre.
Agah merge la Seniz si o întreabă ce mai ascunde de el fiindcă e sigur că tot ce i-a făcut lui Nedim nu a fost doar pentru a-l proteja pe Cenk.
Başak, fiica lui Nurten este distrusă fiindcă și-a pierdut copilul la naștere dar nu i-a spus mamei sale. Oya o include în planurile ei cu familia Karaçay, o ajută moral, îi plătește chiria, îi cumpără o nouă garderobă și face o înțelegere cu ea ca să meargă la vilă și să înceapă o viață nouă acolo.
La finalul episodului aflăm că copilul lui Ceren trăiește iar Oya a știut în tot acest timp și acum vrea să îl ducă la vilă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.