Prețul fericirii episodul 88 (Rezumat) Cagatay o sărută pe Yildiz

15,075

În episodul anterior, Yildiz, Sahika și Ender au primit un mesaj de amenințare în legătură cu accidentul lui Halit. Cele trei o întreabă pe Aysel dacă a mai fost cineva în casă sau dacă a vorbit cu cineva despre asta iar ea le spune că Sitki a întrebat-o dacă a fost într-adevăr doar un accident. Fetele se întâlnesc cu Sitki, îl constrâng și îl amenință ca să le spună adevărul iar el recunoaște că le-a trimis mesajul cu scopul de a le șantaja fiindcă are nevoie de bani. Totuși, la finalul episodului, Sitki vorbește la telefon cu cineva și îi spune că le urmărește îndeaproape și că le-a lăsat să creadă că au rezolvat situația. De asemenea, îi spune că așteaptă să-l anunțe când vor trece la următorul pas.

Feride află că Cagatay s-a împăcat cu tatăl lui datorită lui Yildiz. Ca să o pedepsească, își trimite perdelele la curățătoria ei apoi minte că i le-a distrus și cere o sumă mare de bani despăgubire. Cagatay află în ultimul moment și o ajută pe Yildiz.

Sahika îi întinde o cursă lui Mert pentru a-l determina pe Hasan Ali să-l concedieze. Mert apelează la Ender iar ea îl ajută să-și dovedească nevinovăția și în cele din urmă, Hasan Ali o concediază pe Sahika. Ea încă deține acțiuni în firma lor dar nu mai face parte din consiliul de administrație.
În schimbul ajutorului, Ender s-a înțeles cu Mert să îi dea o parte din acțiunile Zehrei.

Cenk, amicul lui Cagatay, o abordează pe Yildiz pe rețelele de socializare dar ea îl ignoră.
Yildiz se împrietenește întâmplător cu o fostă iubită de-a lui Cagatay. Tipa încă îl iubește iar Yildiz, neștiind că este vorba de el, o încurajează să îi trimită un mesaj fostului iubit despre care ea îi povestește. În cele din urmă, ea obține o întâlnire cu el și o invită și pe Yildiz. Când vede că tipul este Cagatay, Yildiz e geloasă și îl cheamă și ea pe Cenk. Nu după mult timp, Aysel o cheamă acasă fiindcă Halit Can a făcut febră iar Cagatay o însoțește și o ajută să se ocupe de el.
Următoarea zi, Cenk îi spune lui Yildiz că o place și vrea să se căsătorească cu ea însă ea îl refuză. Cagatay se bucură să audă asta și merge la Yildiz si o întreabă cum de l-a refuzat, fiindcă știa că își dorește o relație serioasă. Yildiz îi spune că vrea o relație serioasă doar cu el iar Cagatay o sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.