Pretul fericirii – episodul 17 sezonul 3 (rezumat)

6,465

Leyla se întoarce la firma lui Halit și continuă să lucreze pentru el dar nu îi spune nimic despre faptul că Yildiz este geloasă pe ea sau că i-a întins o cursă împreună cu Ender ca să o facă să demisioneze și să plece din oraș.
Ender își dă seama că Leyla urmărește ceva dar nu bănuiește că s-a aliat cu Sahika. O sfătuiește pe Yildiz să aștepte până când vor găsi o soluție sigură ca să nu facă încă o greșeală fiindcă nu vrea să riște să afle Kaya ce a făcut și să îl piardă. Totuși, încearcă să o intimideze pe Leyla dar nu mai reușește fiindcă acum ea se bazează pe sprijinul lui Şahika. Pe de altă parte, Yıldız încearcă să-l convingă pe Halit să o concedieze dar fără succes.

Halit s-a decis s-o trimită pe Lila în America la maică-sa ca să o îndepărteze de Yigit. Lila și Erim încearcă să-l convingă să se răzgândească dar Halit insistă asupra deciziei sale. Cu toate acestea, până la urmă se gândește că Yigit va merge după Lila și că e mai bine să o cheme pe Zerrin ca să se ocupe împreună de fiica lor. În plus speră că ea îl va ajuta cu bani dacă va avea nevoie pentru a-și salva firma.
Ca pedeapsă pentru Lila, nu îi spune nimic lui Zerrin despre căsătoria și divorțul ei. Când Zerrin ajunge, se instalează la vila lui Halit iar Lila împreună cu Zehra și Yildiz trebuie să îi spună întreaga poveste.
Fetele se așteaptă să i se facă rău și se pregătesc cu tot felul de medicamente apoi îi dau vestea. Zerrin leșină când află că fiica ei s-a căsătorit și a divorțat fără știrea ei.
Yıldız lasă în grija lui Ender să îi spună că Yigit este fiul ei și că sunt cuscre. Întreaga situație este foarte comică dar până la urmă Zerrin se obișnuiește cu ideea și chiar încearcă să-l convingă pe Halit să nu se mai opună relației lor.

Yigit merge la hotel să vadă cum se simte Şahika și ea îl face să creadă că în fiecare seară petrece cu câte un tip, se îmbată și își cheltuie toți banii. Când Yigit îi spune tatălui său ce a văzut, Kaya merge după ea la hotel și o duce acasă.
Şahika se bucură de victoria ei și îi spune lui Ender că Kaya nu o va scoate niciodată din viața lui dar ea este doar un musafir în casa lor și va pleca în curând. Acum Ender are un nou țel: să îl cucerească pe Kaya și să aibă o căsnicie reală iar apoi să-l convingă s-o alunge pe Şahika.

Ender îl pune pe Caner să o găsească pe femeia din viața lui Nadir.
Yıldız îl roagă pe Nadir să o ajute să scape de Leyla. Nadir acceptă și împreună pun la cale un plan prin care să-l convingă pe Halit că Leyla lucrează pentru el. Stabilesc să facă în așa fel încât Halit să o vadă pe Leyla întâlnindu-se cu Nadir.
Nadir se ocupă de tot și o anunță pe Yıldız când Leyla merge la el iar Yıldız îl duce pe Halit acolo și îi spune că mai devreme, la firmă, i-a auzit când au stabilit să se întâlnească pentru ca Leyla să îi dea niște informații despre el.
Totul pare să meargă conform planului dar în ultima clipă, Leyla il sună pe Halit și îi spune că merge la Nadir fiindcă a găsit o informație importantă despre el care îl va ajuta. Halit o crede și nu mai are nici o suspiciune în privința ei.
În secvența finală, Leyla intră în casă unde o așteaptă aliații ei: Nadir și Şahika.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 17 varianta TV corespunde episodului 16 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.