Pretul fericirii – episodul 44 (rezumat)

5,954

Halit s-a decis să divorțeze de Yildiz. Se mută la Ender până când Erim se va simți mai bine și pe Yildiz o lasă să stea în casa lui până se va întoarce el. Zehra și Lila se mută și ele la Zerrin pentru că nu vor să stea cu Yildiz. Când află Ender că s-au despărțit, o ia pe servitoarea lui Halit acasă la ea astfel că Yildiz rămâne singură.

Zeynep a aflat de la Elif că Alihan a avut o relație cu Hazal. Se ceartă cu Alihan pentru că nu i-a spus și a lăsat-o să o angajeze pe Hazal dar mai ales pentru că Elif a făcut asta intenționat. Cu toate acestea nu o concediază pe Hazal.

Yiğit merge la firma lui Halit să se angajeze. Tyulin nu vrea să își piardă timpul cu el și îi transmite să plece dar el așteaptă toata ziua lângă biroul ei. Până la urmă ea îl primește dar numai ca să îi explice că aceea este o companie mare și nu au nevoie de cineva ca el. Yigit ia un dosar de pe biroul ei, îl răsfoiește puțin apoi îi demonstrează că a reținut tot ce scria în el. Tyulin e foarte impresionată și merge imediat la Kaya să îi vorbească despre el. Kaya îl întreabă de ce vrea să lucreze acolo iar Yigit îi răspunde că vrea să devină cineva important și să se răzbune pentru că viața nu a fost ușoară pentru el. Kaya îl angajează ca curier iar Tyulin speră că Halit îl va ajuta să studieze. Yigit nu știe sigur cine este tatăl lui dar bănuiește că e Halit.

Seara, Zeynep şi Alihan se întâlnesc cu Halit sperând că îl vor convinge să nu divorțeze. El le spune că încă o iubește pe Yildiz însă i-a făcut prea multe necazuri și s-a săturat, de aceea nu va da înapoi. A doua zi, Yildiz îl vizitează pe Halit la firmă. Acolo se întâlnește cu Kaya pe hol și îi povestește că Halit o părăsește și e sigură că în curând se va împăca cu Ender.

Ender organizează o petrecere pentru Erim și o roagă pe Tyulin să îi trimită doi  chelneri. Yigit aude discuția lor și o convinge pe Tyulin să îl lase pe el să meargă pe motiv că are nevoie de bani. La petrecerea respectivă Yigit își întâlnește familia pentru prima dată. Observă că Ender și Halit îl iubesc mult pe Erim şi îşi amintește cum tatăl său adoptiv îi bătea pe el și pe mama adoptivă.

După un timp Erim se simte rău și Yigit se oferă să îl ajute să meargă în camera lui. Povestește puțin cu el apoi se întoarce în salon unde sparge din greșeală câteva pahare. Ender se enervează și îi vorbește aspru. A doua zi, la serviciu Yigit îi spune lui Kaya că Ender pare să fie o persoană care prețuiește mai mult lucrurile materiale decât oamenii. Kaya începe să se întrebe care e motivul pentru care Yiğit s-a angajat acolo și îi spune lui Tyulin că e foarte furios. O roagă să afle mai multe despre el și dacă are cazier.

Yildiz se rănește intenționat la picior sperând că Halit se va întoarce acasă și îl va convinge să nu se despartă de ea. Zeynep şi Alihan merg să o duca la spital și îl anunță pe Halit. Yildiz trage de timp până ajunge Halit și o duce el la spital. Când se întorc acasă îl roagă să stea cu ea până mâine iar el acceptă. După aceea, Yildiz o sună pe Zehra și o cheamă să vorbească cu ea. A aflat de relația ei cu Caner și o șantajează ca să o ajute.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.