Prizoniera destinului episodul 37 (rezumat)

0 668

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Oamenii lui Cengiz trag focuri de armă asupra caselor lui Zeynep și Bariș însă nimeni nu este rănit. Se strâng cu toții acasă la Bariș și spre deosebire de ceilalți, Barıș este sigur că Mehdi nu este vinovat fiindcă știe că nu i-ar face rău lui Zeynep. De aceea nu anunță poliția fiindcă nu vrea să îi facă probleme chiar dacă știe că dușmanii lui sunt în spatele atacului.
Mehdi nu știe ce s-a întâmplat dar după amenințările lui Meto se teme pentru siguranța celor dragi. Când își dă seama că este posibil să o fi rănit pe Zeynep, merge în grabă la ea și află ce s-a întâmplat.
Mehdi le promite lui Zeynep și celorlalți că va rezolva totul și ei vor fi în siguranță. Baris vrea să îl ajute însă Mehdi îi spune să nu se implice și îi încredințează lui pe cei dragi.
După aceea merge să vorbească cu Cengiz, iar acesta îi dă o zi la dispoziție pentru a-i da banii.
Mehdi se întoarce acasă și îi spune lui Cemile să meargă în sat la mama lor pentru o perioadă însă doar lui Nuh îi spune cât de gravă este situația.

Ali Riza îl cheamă pe Sadi, un vechi prieten mafiot ca să îl ajute pe Mehdi. Cei doi împreună cu Zeynep merg să discute cu el și după multe insistențe, Mehdi acceptă ca Sadi să rămână cu el și le lasă pe Cemile și pe Mujgan să plece cu Zeynep și cu Ali Riza acasă la Bariș.
Sadi vrea să trimită oameni cu Ali Riza și fetele când pleacă spre casă dar el refuză gândindu-se că nu vor fi în pericol. Pe drum însă, sunt opriți de oamenii lui Cengiz iar Zeynep și Mujgan sunt răpite.

Mehdi este disperat când află. Sadi are banii pe care Mehdi îi datorează lui Cengiz dar el și-a dat seama că Cengiz nu l-ar lăsa în pace nici dacă i-ar da datoria și că trebuie să găsească altă rezolvare.
Totuși când află că Zeynep și Mujgan au fost răpite, îi spune lui Mehdi că dacă îl va suna Meto să îi ceară bani în schimb, îi vor da și mai târziu se vor gândi la restul.
El pleacă să afle informații despre Cengiz dar îi spune lui Mehdi să nu facă ceva fără el, să nu acționeze impulsiv și insistă să aștepte pentru că va găsi curând o soluție.
Nu după mult timp, Meto îl sună pe Mehdi și îi trimite adresa la care să îi ducă banii. Mehdi nu îl anunță pe Sadi ci pleacă acolo înarmat, doar cu Nuh ca să le salveze pe Zeynep și pe Mujgan și este ucis.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata