Vis de iubire – episoadele 130-133 (rezumat)

0 3,823

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Can a intrat în cabana incendiată ca să ia bandana lui Sanem pe care a purtat-o peste tot. Mihriban îi spune lui Can cu părere de rău că i-au ars toate lucrurile dar el îi răspunde că nu contează fiindcă a luat ce era important. Sanem e surprinsă.
Mihriban crede că Huma a dat foc cabanei din gelozie și îi interzice să mai calce pe proprietatea ei.
Can s-a ars puțin la mână iar Sanem îi pregătește o cremă și îi îngrijește rana apoi îi spune să stea în casa alăturată, unde locuiește Aziz dacă vrea.
În acea seară Sanem începe să scrie din nou; și-a recăpătat inspirația de când a văzut că Can încă păstrează bandana.

A doua zi Aziz îi spune lui Can că e foarte obositor să lucreze la vârsta lui iar Can se oferă să se ocupe de agenție până va pleca. Deren și Ceycey o implică și pe Sanem apoi o lasă singură cu Can. Lucrând împreună, cei doi încep să se apropie din nou.
Can il face pe Yigit să creadă că mai are o copie a înregistrării dar încă nu a vizionat-o. Yigit caută ocazia să o ia și să o distrugă iar Huma vrea să găsească originalul înregistrării.

Deren și Bulut, tipul care lucrează la ferma lui Sanem se plac. Sunt foarte diferiți, el e un bărbat de la țară, simplu și muncitor și o tachinează mereu, în special atunci când o vede mergând cu tocuri pe drumul noroios care duce spre fermă. Aproape tot timpul se contrazic însă zilnic găsesc câte un motiv pentru a petrece timpul împreună.
Mevkibe și Nihat află că Emre nu lucrează. Îi spun că nu e nici o problemă dar era mai bine dacă nu îi mințea. Nihat îl cheamă pe Emre să lucreze cu el la magazin dar apoi își dă seama ce greșeală a făcut. Încă din prima zi Emre face o mulțime de schimbări și când apare o clientă să cumpere fasole, el îi recomandă să cumpere de la supermarket că e mai bună și ieftină.

Un copil din sat își dorește să călătorească prin toată lumea precum Can. Can povestește cu el și îi dă câteva idei și sfaturi. Când copilul dispare, toți se mobilizează și îl caută. Din fericire, Can și Sanem îl găsesc în pădure, unde și-a instalat un cort. După ce îl lasă în grija mamei lui, Sanem pornește singură spre casă prin pădure fiindcă nu vrea să se întoarcă cu Can. El o urmează încet iar Sanem neștiind cine este în spatele ei, când aude un zgomot, se gândește că e un urs și îl lovește cu o bâtă în cap. Can e cam amețit așa că trebuie să stea puțin să se odihnească și fiindcă se înserează, dorm acolo. Sanem îi spune că nu înțelege de ce s-a întors după atâta timp și îl roagă să stea departe de ea fiindcă nu vrea să o rănească din nou. Can îi promite că nu o va supăra niciodată și îi spune din nou că nu el i-a ars jurnalul și că nu ar fi putut să o facă știind că în el erau visele și amintirile ei. Sanem crede că el nu i-a citit cartea și îi reproșează asta apoi merge lângă un copac să se culce. Can o învelește și crezând că a adormit, îi recită pasaje din romanul ei pe care le-a memorat și îi spune că încă nu l-a terminat de citit pentru că fiecare pagină o citește de mii de ori. Sanem se bucură, dar nu îi spune că l-a auzit.


Când se întorc acasă, Yigit merge să vorbească cu Can. Recunoaște că el a ars jurnalul și îl roagă să îl lase pe el să îi spună lui Sanem. Chiar atunci apare Sanem și îl întreabă ce vrea să îi spună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata