Vis de iubire – episoadele 140-141-142 (rezumat)

0 3,690

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Sanem doarme în curte în hamac iar Can, care trece pe acolo întâmplător, merge să o învelească. Atunci observă că are la gât un lănțișor cu inelul de logodnă. Sanem se trezește și el o întreabă dacă e sigură că parteneriatul lor va funcționa și dacă mai păstrează cumva vreo amintire de la el. Sanem neagă și amintindu-şi că el păstrează încă bandana ei, îi pune aceeași întrebare dar și el neagă. Mai târziu când Sanem adoarme din nou, Can îi ia lănțișorul ca să vadă ce va face când observă că nu îl mai are.
Dimineața, Sanem caută lănțișorul peste tot dar nu spune nimănui ce a pierdut. Can se amuză privind-o din depărtare.
După un timp Sanem isi da seama că el l-a luat și că așteaptă ca ea să recunoască faptul că l-a păstrat și că nu a putut să-l uite. Atunci intră în casa lui și îi ia și ea bandana. Can o caută și el peste tot până când își dă seama că ea a luat-o.

Sanem și partenerii ei încep să lucreze la noua lor companie și să caute un nume pentru brandul cremei. La sugestia lui Can, ei decid să fie ‘Sanem’, care înseamnă „femeie frumoasă”. Deoarece nu au buget pentru publicitate, pregătesc un platou de filmare cu mijloacele proprii, Can filmează și ceilalți joacă în reclamă.

Emre nu este fericit la noul loc de muncă. Nici Leylei nu îi place jobul ei așa că el vine cu ideea să demisioneze amândoi și să-și deschidă propria lor afacere. Leyla şi-a dorit întotdeauna să fie cântăreață sau să facă ceva legat de muzică așa că se gândesc să se îndrepte spre domeniul acesta.

La finalul episodului Sanem îi returnează bandana lui Can, o lasă ȋn curtea lui pe un scaun. La fel face și Can cu lănțișorul. După aceea se întâlnesc pe ponton și recunosc amândoi că păstrează câte o amintire a relației lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata