Vis de iubire – episoadele 143-144-145 (rezumat)

0 3,964

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

În episodul anterior Can și Sanem au recunoscut că încă mai păstrează câte o amintire de la celălalt, el bandana iar ea inelul de logodnă. Deși amândoi vor să se împace, niciunul nu spune asta și în schimb încearcă să fie doar vecini și parteneri de afaceri.
Deren găsește un client pentru agenție, cu care au mai lucrat. Pe lângă campania de promovare, clientul le cere să răspundă la o întrebare pe care a pus-o mai multor persoane. Pentru femei întrebarea este ‘cum este bărbatul visurilor tale?’ iar pentru bărbați ‘cum este femeia visurilor tale?’. Toți de la agenție răspund anonim în scris. Can și Sanem se întreabă dacă și-au schimbat gusturile în ultimul an și amândoi citesc pe ascuns răspunsul celuilalt doar că din vina lui Ceycey, care nu mai știe sigur cui aparțin chestionarele, au luat răspunsurile altor persoane. Amândoi sunt surprinși de dorințele lor dar își schimbă stilul vestimentar și comportamentul ca să fie pe placul celuilalt. Indiferent de ce schimbări fac, se potrivesc și se plac la fel de mult. Până la urmă se prind că au făcut o încurcătură.

Leyla și Emre vor să își deschidă propria afacere iar Nihat le închiriază un local în cartier unde să lucreze pentru început. Emre aranjează pentru Leyla o întâlnire cu Ferit, un muzician care deține un studio de înregistrări dar la urmă începe să regrete și să fie gelos fiindcă tipul este un vechi prieten de-al ei din liceu. Ferit îi invită la un bar unde cântă cu formația lui iar acolo o cheamă pe Leyla pe scenă să cânte. Sanem și Can li se alătură și dansează toată noaptea, până când Leyla și Emre îi anunță că muzica s-a oprit de mult și că barul se închide.

Yigit plătește un tip să mintă că crema lui Sanem i-a provocat o alergie gravă și să o dea în judecată. În timp ce Sanem și Can sunt preocupați să afle cine e tipul și pentru cine lucrează, Cemal produce sute de creme după formula ei și se pregătește să le vândă. Can află de la detectivul particular că Yigit este la o cafenea cu Cemal și că s-au întâlnit de mai multe ori în ultimele zile. Can o duce pe Sanem acolo ca să îi vadă. Yigit le spune că s-a întâlnit cu Cemal pentru ca să ajungă la o înțelegere cu el și să îi ajute. Can îi arată fotografiile de la întâlnirile lor anterioare și îi cere socoteală dar Sanem îi spune să se oprească. Can iese afară supărat crezând că ea încă îl crede pe Yigit. Merge la mașină fără să privească în urmă însă se răzgândește fiindcă a promis că nu va pleca din nou. Sanem se ceartă cu Yigit apoi merge după Can și îi spune să nu o părăsească. Can îi spune că e tot timpul alături de ea și o întreabă ce vrea de fapt. Sanem îl sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata