Doctorul minune episodul 30 (rezumat) Adil are tumoare pe creier

4,706

Ali trece printr-o perioadă dificilă de când a ales să îl salveze pe copilul lui Kivilcim și nu pe ea. În așteptarea procesului, își continuă munca la spital.
Nazli este un adevărat sprijin pentru el.
Beliz nu vrea nici măcar să își vadă sora, cu atât mai puțin să o crească ea.
Ali o vizitează mereu ca să nu se simtă singură, îi duce baloane, îi cântă cântece și îi spune că el îi va fi mereu alături ca un frate și o va proteja.

Tanju suferă mult după Kivilcim.
Adil își dă demisia după cum i-a promis că va demisiona la prima greșeală a lui Ali. Îi cere să nu-i spună lui Ali o vreme.
Pe de altă parte, Adil încearcă să împiedice pedepsirea lui Ali.

Demir a început să lucreze la firma tatălui său și întârzie la spital. Tanju se enervează și îl trimite să lucreze la noua clinică.
Noul rezident, Doruk pare să fie un tip rebel, insensibil dar își ascunde sentimentele sub o mască de indiferență.

Adil își pierde cunoștința. Tanju și Ferman se ocupă de el imediat și află că are o tumoare mare pe creier, care va fi dificil de operat.
Adil a lăsat o procură pentru ca Ali să decidă tratamentul lui în caz de nevoie.
Aflând despre boala lui, Ali este șocat și devastat. Împreună cu Ferman și Tanju caută cea mai bună soluție pentru a realiza operația cu succes.
Adil se trezește și refuză operația fiindcă știe că riscurile sunt mari și dacă va supraviețui, ori va rămâne paralizat ori va suferi alte complicații. Anulează și procura.
Își ia rămas bun de la Ali apoi își pierde din nou cunoștința.

Beliz o cheamă pe Ferda, fiica lui Adil care locuiește în America, să își dea acordul pentru operație.
Ali găsește un tratament prin care să distrugă tumoarea fără riscuri dar se poate realiza doar în America sau Germania și Adil nu va rezista atât de mult timp.
Dimineața, Tanju și Ferman se pregătesc pentru operația lui Adil care nu mai suportă amânare. Așteaptă doar să ajungă Ferda.
Avionul ei are întârziere și când ajunge în sfârșit la spital, nu vrea să își dea acordul. Le spune că ea a mers să își ia rămas bun de la Adil, nu să îl salveze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.