Doctorul Minune episodul 40 (rezumat)

5,109

În episodul anterior cuplurile Ferman și Beliz, Nazli și Ali s-au despărțit. Pe de altă parte, Ferda a fost numită șefa departamentului de chirurgie de către Tanju.
Ali se mută în alt apartament, pentru un nou început. O tânără pe nume Ezo, care locuiește în aceeași clădire, merge să doarmă în apartamentul lui. Fostul chiriaș îi permitea să se odihnească în apartamentul său fiindcă acolo poate dormi mai bine decât acasă.
Ali o evită mereu.

Nazli este foarte necăjită după despărțirea de Ali, în timp ce el își continuă viața foarte optimist și vesel, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.
Amicii lor sunt surprinși, dar Nazli vrea să creadă că Ali nu își arată sentimentele și că se va întoarce la ea.
Când își dă seama că într-adevăr Ali nu este trist deloc, Nazli se duce acasă la el și îl întreabă cum a putut să înceapă o nouă viață fără ea atât de repede și nu îl doare deloc că s-au despărțit. Îi aruncă toate fotografiile lor și pleacă.
Ali realizează brusc că și el suferă și arde fotografiile în terasă. Ezo îl vede și îl întreabă dacă suferă din dragoste. Ali îi spune că este atât de diferit încât nici măcar nu a înțeles asta iar Ezo merge și stă alături de el și îi spune că și ea este diferită.

Ferman este supărat pentru că Ferda a fost numită șefa departamentului. Faptul că ea a acceptat postul, le strică prietenia.
Ferda este bucuroasă că a primit postul dar în același timp simte presiunea respingerii colegilor ei și a faptului că trebuie să îi dovedească lui Tanju că este capabilă să conducă departamentul. Adil o încurajează.
În timpul unei operații apare o complicație iar Ferda și asistenții ei nu știu ce să facă. Atunci Ferda îl cheamă pe Ali iar el găsește soluția.
Tanju o felicită pentru că a luat decizia corectă când l-a chemat pe Ali apoi îl felicită pe Ali pentru intervenția lui strălucită la pacienții din ziua aceea și îi spune că dacă continuă tot așa, va deveni rezident șef.

Sevilay, o veche pacientă de-a lui Tanju care este dependentă de operații estetice, publică informații negative și neadevărate despre spital și despre Tanju și vrea să deschidă un proces pentru a obține despăgubiri.
Ferman se mută și îi spune lui Beliz că vrea ca Leyla să rămână cu el 3 zile pe săptămână. La finalul episodului, Beliz îl anunță că va deschide un proces pentru a-i lua tutela.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.