15 produse de uz casnic care îți vor face viața mai ușoară

975

Produse pentru casă:

Aspirator robot. Roboții Aspirator au câștigat tot mai mulți adepți, ajutându-ne să facem treburile casnice . Există de la cele mai simple până la cele mai sofisticate. Le puteți controla cu o telecomandă sau le puteți programa de pe telefonul mobil pentru a face curățenie în locul dumneavoastră . Sunt dispozitive eficiente, ideale pentru cei care nu au timp să măture casa. Unele dintre aceste aspiratoare au recunoaștere a locuinței și, pe lângă aspirare, freacă podeaua. Acestea sunt ideale pentru a scăpa de puful de praf enervant, de păr și de alte deșeuri acumulate în casă.

Priză inteligentă . Se conectează la o priză normală și, prin intermediul unei aplicații, puteți controla orice dispozitiv pe care îl aveți conectat la ea, fără a fi nevoie să fiți acasă. Doriți să porniți încălzirea pentru ca în camera dvs. să fie cald când ajungeți? Să activați aparatul de cafea în timp ce sunteți încă în pat? Să prăjiți feliile de pâine? Să aprindeți lampa din sufragerie? Toate aceste acțiuni sunt posibile cu una dintre aceste prize.

Purificator de aer. Avem falsa convingere că aerul de acasă este pur și mai curat decât cel de afară. Cu toate acestea, mucegaiul, bacteriile, părul animalelor de companie, resturile de insecte, particulele de materiale și virușii care sunt dispersate de vântul de pe stradă nu pot face acest lucru în mediul închis al casei, mai ales iarna. , când deschidem mai puțin ferestrele . Purificatoarele de aer au filtre care elimină aceste impurități . La rândul lor, ele îi pot ajuta pe cei care suferă de astm sau alergii să respire într-un mediu lipsit de poluanți precum praful sau polenul.

Obiecte de bucătărie:

Filtru de apă. Dacă acasă beau apă de la robinet deși nu le place sau cumpără apă îmbuteliată ceea ce înseamnă că trebuie să care sticle grele și să acumuleze mult plastic , cumpărarea unui robinet pentru filtrarea apei este soluția. Este un aparat ușor de instalat și de utilizat. Filtrează contaminanți precum clorul, calcarul și metalele grele. Puteți folosi apa nefiltrată pentru a spăla vasele și apa filtrată pentru a bea, găti sau face cafea.

Set de cuțite ceramice. Dacă există o ustensilă care este esențială în bucătărie, aceasta este un cuțit bun. Acest element poate facilita foarte mult sarcina de a găti, deoarece majoritatea alimentelor trebuie să treacă mai întâi prin marginile sale. Cu ele tăiem, tocăm, laminăm alimentele. Există cei care le preferă din ceramică și alții din oțel. Indiscutabil, a face o investiție în achiziționarea unor cuțite care taie cu adevărat este ceva esențial și care vă este convenabil pentru a vă grăbi sarcinile acasă. Motive pentru care cuțitele ceramice sunt recomandate:

  1. Nu necesită a fi ascuțite
  2. Nu modifică gustul alimentelor
  3. Sunt anti-alergice
  4. Nu se uzează
  5. Nu se oxidează

Punga de silicon. Acestea sunt ideale pentru depozitarea sau congelarea alimentelor. Dacă sunteți unul dintre cei care umpleți frigiderul și congelatorul cu pungi de plastic cu alimente, știți că acest lucru nu este sănătos pentru mediu și nu este confortabil pentru dumneavoastră. Aceste pungi de silicon sunt sigure pentru congelator, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase . La rândul lor, ele nu conțin latex sau PVC. Puteți scrie notițe sau le puteți eticheta cu un marker ușor de șters pentru a clasifica și identifica fiecare aliment.

Infuzor de ceai. Nu este cea mai de bază ustensilă din bucătărie, cu excepția cazului în care sunteți un fan al ceaiului și vă place să-l preparați și să-l beți de mai multe ori pe zi. Este perfect pentru infuzarea frunzelor libere, fără a fi nevoie să faceți curățenie din cauza vărsării de lichide în bucătărie. Odată ce ceaiul este preparat, trebuie să-l așezați pe ceașca care vă place cel mai mult și să apăsați un buton. Acest lucru va face ca ceaiul să se toarne în ceașcă. La rândul tău, poți adăuga ierburi și fructe pentru a obține arome unice.

Caserole de sticlă. Experții în reciclare și mediu recomandă înlocuirea recipientului din plastic cu unul din sticlă. Acestea tind să fie mai durabile și mai puțin poluante . Dacă obișnuiți să vă luați mâncarea la serviciu, folosiți un recipient din sticlă, etanș și rezistent la scurgeri.

Produse pentru dormitor:

Perna în formă de U. Aceasta favorizează odihna femeilor însărcinate, legănând corpul din cap până în picioare. În plus, ea adună burta și spatele. Cu această pernă mamele se pot odihni și alăpta confortabil. Ea previne o poziție proastă în timpul sarcinii și durerile lombare. Cel mai bun mod de a o folosi este culcându-te pe o parte, așezând-o între picioare, ridicând capul și aliniind șoldurile pentru a evita durerile articulare .

Mască de somn. Întunericul total este pentru mulți ceva esențial pentru a se odihni bine și a avea un somn profund . De fapt, experții spun că o cameră întunecată ajută la reconcilierea și la creșterea calității somnului . Nu toți oamenii sunt dispuși să folosească o mască de somn, deoarece nu este cea mai confortabilă pentru ei. Cu toate acestea, este un accesoriu reglabil cu un design de cupă care lasă loc pentru ochi și gene, mai degrabă decât să le preseze, așa cum se întâmplă adesea cu măștile. Le puteți folosi nu numai acasă, ci și în timpul unui zbor lung cu avionul sau al unei călătorii lungi cu mașina.

Metronom Dodow pentru a vă ajuta să dormiți. Este un gadget care proiectează pe tavan o lumină cu care utilizatorul trebuie să își sincronizeze respirația . Se bazează pe un exercițiu de meditație cu o durată cuprinsă între opt și 20 de minute care îi ajută pe oameni să doarmă, fără a lua medicamente . 60.000 de persoane au deja dispozitivul și, la rândul lor, afirmă că acesta îi ajută să doarmă optim și că este un produs ideal pentru cei care suferă de stres, insomnie sau veghe.

Organizator de încăltăminte. Dacă v-ați săturat să vă vedeți pantofii încrucișați în mijlocul camerei, cumpărarea unui organizator este o idee bună pentru a menține ordinea . Acest produs este fabricat din material ecologic și este rezistent la șocuri. Cel mai mare avantaj al său este designul său, deoarece un suport de pantofi mic poate găzdui o pereche de pantofi. În acest fel, economisiți spațiu, permiteți circulația aerului și dublați capacitatea de depozitare a pantofilor în dulap.

Obiecte utile pentru baie:

Raft de colț pentru duș. Un produs esențial pentru a menține ordinea în duș. Este fabricat din aluminiu de înaltă calitate: nu ruginește și nu se deteriorează chiar și atunci când este expus la umiditate. Nu va trebui să găuriți peretele, deoarece are un lipici ascuns care susține greutatea articolelor de igienă personală pe care le puneți în interior.

Suport pentru uscător. O altă problemă frecventă în casele femeilor ocupate este aceea de a nu avea un spațiu fix pentru uscător, placa de îndreptat părul sau ondulatorul. Acest organizator la îndemână este ideal pentru a păstra aceste articole la locul lor.

Bec led pentru baie. Dacă sunteți unul dintre cei care se trezesc dimineața devreme pentru a merge la baie sau aveți copii mici, această lumină slabă cu senzor poate fi un ghid util în întuneric . Este un bec care se activează doar în întuneric și se stinge atunci când lumina soarelui intră în cameră. Nu are o luminozitate excesivă, deci nu vă va face să vă pierdeți somnul, iar consumul său de energie este minim. Îl puteți amplasa în baie, pe hol sau în camera copiilor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.