Aceste trucuri super practice cu Coca Cola te vor lăsa fără cuvinte!

903

Trebuia să știm mai demult de aceste sfaturi de cola!
Ne place să bem un pahar de cola rece din când în când. Bineînțeles, știm că nu ar trebui să ne permitem prea des, din cauza cantității mari de zahăr pe care sucul conține. Ți-a mai rămas niște cola în frigider? Continuă să citești, pentru că avem câteva sfaturi uimitoare pentru tine! Poți folosi coca-cola pentru tot felul de lucruri!

Cantitatea de lucruri pe care le poți face prin casă cu cola este cu adevărat incredibilă!

Îndepărtarea gumei de mestecat din păr

Cum se întâmplă acest lucru ne depășește, dar cumva este mai frecvent decât te-ai aștepta: să ai o bucată de gumă de mestecat prinsă în păr. Scârbos! Umpleți un bol cu coca cola și puneți în el bucata de păr cu guma de mestecat. Lasă aceasta să stea o vreme și vei vedea cât de ușor este să îndepărtezi guma.

Decalcifiați ceainicul

Ceainicul dvs. arată puțin mai rău din cauza calcarului din el? Pur și simplu turnați niște coca cola în ceainic și porniți-l. Turnați coca cola fierbinte pe scurgere și clătiți ceainicul înainte de a-l folosi.

Curățarea toaletei

Nu este chiar o sarcină amuzantă: curățarea toaletei. Calcarul încăpățânat din toaletă este greu de eliminat. Soluția? Turnarea unei cutii de coca cola în toaletă! Lasă-l să se înmoaie timp de o oră, freacă vasul cu peria de toaletă și apoi trage apa. Acidul din băutură va îndepărta tot calcarul încăpățânat din vasul de toaletă.

Oale sau tigăi arse

Ni se întâmplă și celor mai buni dintre noi: să ardem mâncarea într-una dintre cele mai bune oale sau tigăi. O arsură urâtă și neagră rămâne în urma oalei și, de obicei, este destul de dificil de curățat. Vrei să te scutești de frecat? Adăugați niște coca cola în oală, lăsați-o la înmuiat câteva ore și apoi spălați oala așa cum ați face-o în mod normal. Arsura va dispărea!

Marinarea

Marinarea mâncărurilor cu coca cola? Poate sună ciudat, dar este delicios! Ați putea încerca o marinată satay, sau o marinată pentru pui sau porc – posibilitățile sunt infinite!

Unelte ruginite

Aveți niște unelte vechi care au destul de multă rugină pe ele? Umpleți un recipient mare cu coca cola și puneți sculele în el. Lăsați-le să stea o vreme și folosiți o perie pentru a le curăța. Clătiți-le și uscați-le bine înainte de a le depozita.

Marker

Copiii tăi au desenat și o parte din markerul lor a ajuns pe masă sau pe o altă suprafață? Pur și simplu pulverizați puțină coca cola pe suprafață și lăsați-o să acționeze. Frecați urmele cu un prosop curat și folosiți un prosop umed pentru a curăța coca cola și pentru a preveni ca masa să devină lipicioasă.

Medicină

Formula de succes pentru coca cola a fost dezvoltată inițial de un farmacist în 1880. Scopul acestui farmacist era de a dezvolta un medicament simplu împotriva amețelii și a vertijului. În zilele noastre, încă mai puteți folosi coca cola ca soluție împotriva grețurilor, a durerilor de gât sau a diareei. Din cauza acestei utilizări speciale a sucului, se recomandă de obicei să beți un pahar de coca cola după fiecare masă pe care o luați într-o țară exotică. Bacteriile pe care le conține coca cola vă vor diminua șansele de a face toxiinfecție alimentară.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.