Cele Mai Bune 10 Aplicații De Înregistrare Audio Pentru Android

1,631

Aplicațiile de înregistrare a melodiilor pentru Android sunt mai bune și mai puternice decât v-ați aștepta. Iată care sunt cele mai bune.

Datorită asocierii computerelor Mac cu oameni creativi precum muzicienii, ați putea crede că iOS este singura platformă mobilă potrivită pentru înregistrarea muzicală. Dar acest lucru nu este adevărat – Android a recuperat rapid teren în acest departament.

Android are câteva aplicații fantastice pentru înregistrarea melodiilor. Iată selecția noastră cu cele mai bune 10 aplicații de înregistrare muzicală pentru Android.

1. BandLab

Fiind o platformă completă de creație muzicală în sine, BandLab este cea mai bună aplicație de studio de înregistrare pentru Android. Asta pentru că este mai mult decât o simplă aplicație de înregistrare muzicală. Este un creator de muzică complet care vă permite, de asemenea, să editați și să remixați muzica. Cu un mixer cu 12 piste, un acordor de chitară, un looper și o mulțime de mostre audio, este excelentă pentru formațiile de trupe și muzicieni.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu este o aplicație bună pentru artiștii singuri sau pentru o utilizare mai simplă. Înregistrează audio de calitate, oferindu-vă în același timp opțiunea de a înregistra mai multe piste.

Cu 37 de milioane de utilizatori din întreaga lume, este o aplicație bună de înregistrare multitrack. Are, de asemenea, un element de socializare care vă poate ajuta să vă găsiți noi prieteni, să vă conectați cu alți muzicieni sau să vă întâlniți următoarea trupă.

2. Dolby On

Dacă doriți să vă transformați telefonul într-un dispozitiv de înregistrare puternic, Dolby On vă poate ajuta să faceți acest lucru cu o singură atingere. Îl puteți utiliza pentru podcasturi, cântece, sunete, instrumente sau idei cu o calitate audio incredibilă, eliminând în același timp zgomotele de fond și întreruperile.

Dolby On este una dintre cele mai bune aplicații pentru a înregistra melodii, deoarece vine cu o suită de efecte automate de studio care vă ajută să vă îmbunătățiți și să vă îmbunătățiți calitatea muzicii fără efort. În timp ce aplicații precum BandLab pot fi un pic prea mult, Dolby On este făcută pentru a înregistra muzică și a o împărtăși cu lumea atunci când sunteți gata.

În plus, această aplicație vă permite să vă personalizați înregistrările cu efecte audio gratuite sau să le reglați fin cu ajutorul Dynamic EQ de la Dolby.

3. FL Studio Mobile

FL Studio Mobile este o aplicație de studio de înregistrare serioasă care merită să fie verificată. O puteți utiliza pentru a crea și salva proiecte muzicale complexe și complete multitrack pe dispozitivul Android, pe tabletă sau pe Chromebook.

Este versatilă și vine cu numeroase opțiuni care vă ajută să creați ritmuri, să înregistrați voci, să mixați și să vă masterizați proiectul. Cu bucle, sintetizatoare și percuții de înaltă calitate, această aplicație de înregistrare în studio pentru Android vă permite să creați ritmurile sau instrumentele pe care le doriți. Este, de asemenea, o aplicație care vă permite să înregistrați peste instrumentale.

Cu astfel de caracteristici excelente, FL Studio Mobile este o aplicație bună pentru înregistrarea melodiilor. Cu toate acestea, interfața sa poate necesita ceva timp pentru a se obișnui cu ea și, ca să nu mai spunem: are un preț piperat.

4. Voloco

Voloco vă ajută să înregistrați piese mai bune, să vă ridicați sunetul la o calitate profesională și este extrem de intuitiv de utilizat. Cu 50 de milioane de descărcări, se remarcă prin faptul că vă permite să creați cele mai bune melodii cu peste 40 de efecte și mii de ritmuri gratuite.

În plus, fiind una dintre cele mai bune aplicații Android pentru muzicieni, elimină automat zgomotul de fond și corectează tonul vocii tale pentru a te ajuta să rămâi în ton. De asemenea, oferă o varietate de presetări pentru efecte de egalizare, compresie și reverberație care vă lustruiesc înregistrarea la perfecție.

De asemenea, puteți extrage vocea în această aplicație de înregistrare a melodiilor. Mergeți mai departe și separați-le din melodiile existente pentru a auzi cum ar suna Elvis cu corecția pitch-ului.

5. Smart Recorder

Dacă încă vă întrebați care este cea mai bună aplicație pentru înregistrarea melodiilor, puteți arunca o privire la Smart Recorder, care a fost special concepută pentru a crea audio de înaltă calitate folosind o interfață simplă și curată. Există o funcție “skipping silence on-the-fly” care omite tăcerea relativă și pauzele incomode, ajutând astfel la scurtarea înregistrărilor.

Dispune de funcții excelente, cum ar fi un analizor de spectru audio live, comenzi rapide de lansare, un instrument de calibrare a câștigului microfonului și codificarea PCM a undelor pentru a face ca înregistrarea melodiilor sau a podcasturilor să fie un vis.

6. RecForge II

Fiind un recorder audio puternic, cu câteva funcții avansate și o calitate excelentă a sunetului, RecForge II este una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a melodiilor disponibile.

Funcționează cu microfoane externe și oferă monitorizare în timp real, astfel încât puteți auzi cum sună înregistrarea dvs. în timp ce cântați.

Există, de asemenea, funcții de bază de editare și mixare. Puteți să tăiați și să uniți piesele, să creați bucle și să modificați cu ușurință tempo-ul sau intonația muzicii. Aplicația acceptă o gamă masivă de formate de fișiere la orice calitate, astfel încât vă puteți partaja muzica fără a fi nevoie să folosiți alte aplicații.

7. Voice Recorder

Cu un nume destul de direct, Voice Recorder merită verificat, deoarece este simplu de utilizat, oferă înregistrări de înaltă calitate și este complet gratuit. Mai este și altceva. Nu există limite de timp, astfel încât puteți înregistra lucruri precum prelegeri, idei, muzică sau note personale atât timp cât aveți nevoie.

Ceea ce îl face atât de bun este multitudinea de caracteristici cu care vine. De la un instrument de calibrare a câștigului microfonului, la un analizor de spectru audio live, la înregistrarea în fundal, le suportă pe toate și chiar mai mult. De asemenea, puteți trimite și partaja cu ușurință înregistrările.

8. ASR Voice Recorder

Fiind un înregistrator de voce ușor de utilizat, care vă permite să înregistrați audio într-o varietate de formate, ASR Voice Recorder vă permite să înregistrați muzică sau alte înregistrări audio prin intermediul unui microfon Bluetooth. Acesta acceptă audio de înaltă calitate și oferă o integrare ușoară a încărcării în cloud.

De asemenea, vă puteți grupa înregistrările în funcție de etichete sau le puteți tăia în cadrul aplicației pentru a le utiliza, trimite și partaja după cum doriți.

9. Easy Voice Recorder

După cum sugerează și numele său, Easy Voice Recorder este ușor de utilizat și funcționează foarte bine pentru înregistrări simple. Este una dintre cele mai bune aplicații pentru înregistrarea melodiilor, deoarece le puteți înregistra cu o singură atingere și le puteți ajusta ulterior.

Easy Voice Recorder este perfect pentru toate nevoile tale, deoarece nu are limite de timp pentru o înregistrare. În plus, vă permite să alegeți un format comprimat care vă ajută, de asemenea, să economisiți spațiu. Dacă ați șters un fișier din greșeală, aveți și opțiunea de a-l restaura.

10. Hi-Q MP3 Voice Recorder



Deși este concepută pentru uz profesional și academic, Hi-Q MP3 Voice Recorder este o aplicație bună pentru înregistrarea melodiilor, deoarece duce înregistrarea sunetului la un alt nivel.

Vă permite să înregistrați și să salvați audio în mai multe formate, inclusiv MP3, și să specificați setările de câștig de intrare pentru o înregistrare optimă, suportând în același timp și transferuri Wi-Fi ușoare. Deși s-ar putea să nu fie cea mai bună aplicație Android pentru înregistrarea muzicii, este simplă și fiabilă și vă păstrează înregistrările în siguranță.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.