Ramo Episoadele 1,2 (rezumat)

1,479

Ramo este un bărbat curajos, inteligent și ambițios care nu suportă nedreptatea. Familia lui au lucrat ca fermieri în Cukurova, Adana timp de mulți ani, dar astăzi se ocupă de afacerile ilegale ale unei familii influente.
Ramo este liderul cartierului său Taskapi și al bandei locale și lucrează pentru Cengiz, care este liderul Adanei.
Este îndrăgostit de Sibel, fiica lui Cengiz și au avut o relație în trecut dar s-au despărțit dintr-un motiv care încă nu este dezvăluit.

În ciuda obiecțiilor familiei sale, Ramo decide să se revolte împotriva lui Cengiz și să devină liderul Adanei.
Cengiz avea de gând să-l trădeze pe superiorul său Cihangir, liderul din Istanbul iar Ramo aflând despre asta, acționează înaintea lui și fură o parte din marfa lui Cihangir.
Vina pică pe Cengiz și pe omul său iar pntru a evita un conflict sângeros, Cengiz îi trimite pe Sibel și pe Ramo în Istanbul, pentru a încerca să facă pace cu Cihangir.
Cihangir îl trimite pe omul său Yavuz în locul lui dar nu se ajunge la nicio înțelegere. Când pleacă de la masă, Ramo îi lasă un bilet pe care a scris că el a furat marfa.
Ulterior, Ramo este prins de Yavuz și îi dovedește că Cengiz urma să-l trădeze pe Cihangir. Îi cere să-l facă liderul Adanei dar Yavuz îi spune să-i returneze întâi marfa și vor vedea pe urmă ce vor face. După aceea, Yavuz îl sună pe Cengiz și îi spune că Ramo l-a trădat. Astfel vrea să-l testeze pe Ramo.

Boz, cel mai bun prieten al lui Ramo, se întâlnește în secret cu sora lui, Fatoș.
Neco, fiul lui Cengiz, îl umilește pe Boz de multe ori la club iar Boz nu se poate abține să nu-l bată pe băiat. Cengiz, care a aflat incidentul, îi spune omului său Halef să meargă în cartier și să-l ia pe Boz. Cu toate acestea, Boz a fugit deja.
Halef îi transmite lui Ramo prin unchiul lui să-l predea pe Boz și să-l împuște chiar el în fața lui Cengiz, altfel familia lui va avea de suferit.
Știind de trădarea lui Ramo, Cengiz vrea să-l ucidă și pe el așa că după ce Ramo îl va împușca pe Boz, Halef îl va împușca pe Ramo.
Cu excepția lui Fatoș toată familia îi spune lui Ramo să-l predea pe Boz fiindcă nu au putere să se lupte cu Cengiz.
Ramo trebuie să-și protejeze familia dar nu poate să îl ucidă pe prietenul lui.
Îl duce pe Boz la Cengiz și încearcă să-l convingă să-l ierte dar fiindcă nu vrea, îi împușcă pe Cengiz și pe oamenii lui. Neco, fiul lui Cengiz scapă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.