Jocurile iubirii episoadele 25-28 (rezumat)

4,406

Helin găsește mesajul pe care Cemal i l-a trimis lui Asiye și cere explicații dar Cemal o convinge că nu s-au întâlnit în acel local ci i-a trimis adresa lui Asiye pentru că Mahir vrea să meargă acolo. Helin își cere scuze apoi de la Asiye pentru că a insinuat că este amanta soțului ei.
După aceea, Asiye îi spune lui Cemal să nu o mai pună în astfel de situații. Cemal decide să stea departe de ea ca să nu o mai supere.

Mahir îi spune lui Fikret povestea lui Asiye.
Fikret se îngrijorează pentru el, fiindcă își asumă prea multe riscuri dar își dă seama că se îndrăgostește de ea.

Helin se teme că Cemal o va părăsi din nou pentru că în trecut, când era însărcinată, el i-a spus că nu poate să își întemeieze un viitor alături de ea însă nu i-a dat nici o explicație. Helin a încercat să se sinucidă atunci.

Cemal, Mahir și Raci împreună cu soțiile lor merg în alt oraș pentru o întâlnire de afaceri.
În timp ce se află acolo, merg la o nuntă și Cemal dansează zeybek, amintindu-i lui Asiye de nunta lor.
Relația lui cu Helin se îndreaptă puțin datorită acestei ieșiri dar la întoarcere, Cemal își face din nou speranțe de împăcare cu Asiye când află că ea încă păstrează lucrurile de la el.
Asiye îi spune că le-a păstrat pentru că ea nu a acceptat niciodată că i-a abandonat ci întotdeauna a sperat că a avut probleme și a fost forțat să plece. Asta până în ziua când l-a întâlnit în Istanbul și l-a văzut alături de noua lui familie bogată.
Nergis îi spune și ea cuvintele grele lui Cemal.
Cemal se îmbată la un local și o sună pe Asiye și o imploră să îi mai dea o șansă. Apoi se ia la bătaie cu un client și el îl înjunghie.
La spital, după ce iese cu bine din operație, Nergis merge în salonul lui crezând că nu este nimeni în apropiere dar apare Nedret și o aude spunând că este tatăl ei.

Raci află că Mahir i-a plătit lui Necmi suma de bani pe care a împrumutat-o de la Harun.
Îl îmbată pe Necmi și îl trage de limbă iar Necmi îi spune că Asiye a fost căsătorită cu altcineva și că au schimbat rezultatul testului ADN.
În același timp, Mahir află despre sala de jocuri din hotel așa că atunci când cei doi frați se confruntă, se văd nevoiți să păstreze secretele celuilalt.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.