Totul pentru familia mea episodul 50 (rezumat)

8,050

Doruk îl întreabă pe Omer despre oamenii cu care lucrează și insistă să îi plătească datoria pentru că se îngrijorează că o vor răni pe Asiye. Omer refuză dar îl asigură că în curând va scăpa de ei.

În ziua înfățișării pentru divorț, Nebahat află că Akif intenționează să o ceară în căsătorie pe Suzan și ca să îi încurce planurile, îi spune judecătorului că nu vrea să divorțeze. Următoarea înfățișare va fi peste o lună.
Totuși, în acea seară, Akif o invită pe Suzan la restaurantul unde s-au cunoscut și o cere în căsătorie. Suzan acceptă dar a doua zi când află că nu a divorțat, îi dă inelul înapoi.

Nebahat este tare supărată din cauza despărțirii și merge la o stațiune cu Ayla ca să mai uite.
Doruk o invită pe Asiye acasă la el, gătesc împreună și petrec un timp frumos dar când Nebahat se întoarce acasă fără să anunțe, Doruk o ascunde pe Asiye pe terasă și ia masa cu mama lui.

Orhan o cunoaște pe Gonul, o femeie cumsecade și frumoasă care deține un restaurant lângă magazinul unde lucrează el.
O ajută să schimbe un robinet defect și fiindcă își rupe cămașa, ea îi face cadou o altă cămașă.

Omer îi spune lui Tayfun că nu mai vrea să lucreze pentru el dar își va plăti datoria.
A doua zi Tayfun trimite pe cineva acasă la el să îl sperie și să îl convingă să se întoarcă.
Atunci Omer îi cere bani împrumut lui Doruk și își plătește datoria dar îl amenință pe Tayfun că îl va denunța dacă mai trimite oameni acasă la el.
Doruk îl însoțește pe Omer și când vede că Tayfun îl bate pe un datornic, anunță poliția.
Mai târziu, Tayfun merge acasă la Omer și vrea să îl împuște în picior dar Asiye se pune în fața lui Omer și este rănită ea.

Resul vede filmarea cu momentul când Veli a căzut de pe clădire și o cheamă pe Nebahat să vadă dacă îl recunoaște.
Nebahat nu se aștepta ca el să găsească filmarea atunci când l-a ajutat să obțină documentele lui Akif și insistă să nu îl denunțe. Fiindcă nu îl poate opri, îl lovește cu o vază în cap apoi îl sună pe Akif și îi spune ce s-a întâmplat. Nebahat îl așteaptă afară în fața clădirii dar când Akif ajunge și intră în casa lui Resul, nu îl mai găsește în locul unde l-a lăsat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.