Golden boy episoadele 53-54 (rezumat)

13,808

Ferit o găsește pe Seyran acasă la Defne. Cele două femei îi spun cum s-au înțeles să îl aducă acolo.
Seyran îl consolează pe Ferit și rămân la Defne peste noapte fiindcă el nu vrea să dea ochii cu tatăl sau mătușa lui.
Dimineața se întorc acasă împreună cu Defne pe care au invitat-o la micul dejun.
Defne le spune că după ședința foto, Efe Han vrea ca Seyran să fie imaginea brandului lui de îmbrăcăminte într-un proiect social.
Deși Ferit, Orhan și Ifakat se opun vehement, Seyran este interesată și vrea să meargă să discute cu Efe iar Gulgun o susține.
Ferit încearcă în zadar să o convingă pe Defne să îi spună lui Seyran că Efe s-a răzgândit.

Seyran îi cere permisiunea lui Kazim. Îi spune că va câștiga mulți bani și va fi pe picioarele ei și nu vor mai fi umiliți în casa soțului ei. Kazim o susține mai ales după ce află că Ferit este împotrivă dar Seyran nu a cedat.

Ferit o întreabă pe Sultan ce secret ascunde Ifakat. Sub presiune, Sultan îi spune că Ifakat consideră că Suna este potrivită pentru Fuat și de aceea se ocupă de ea.
Sultan o avertizează apoi pe Ifakat că este posibil ca Ferit să știe despre ea și Orhan.
Ifakat și Orhan se înțeleg să nege dacă se va ajunge acolo și să nu se mai întâlnească o vreme.

Ferit îi interzice lui Seyran să meargă la interviu fiindcă s-a interesat despre Efe și nu îi place ce a aflat despre el. Seyran se încăpățânează fiindcă crede că el se opune pentru că este prea gelos.
Până la urmă, găsesc o cale de a comunica cu calm iar Ferit o va însoți la interviu ca să vadă amândoi ce are Efe de spus și ce intenții are.
Seyran îi spune că dacă nu îi pune piedici și nu face scandal, se mai gândește la acel sărut pe care i l-a promis la ultimul pariu.
A doua zi dimineața, Ferit pleacă de acasă devreme și se întâlnește cu Serter pe care îl lovește și îl amenință ca să nu se mai vadă cu Pelin fiindcă are ceva suspiciuni în privința lui. Unchiul lui Serter apare cu oamenii lui și îi înconjoară pe Ferit și pe Abidin.
Seyran îl așteaptă pe Ferit, care i-a scris un bilet că se va întoarce repede și o va însoți la interviu. În cele din urmă merge singură. Defne și Efe par să aibă intenții ascunse în privința ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.