Jocurile iubirii episoadele 64-67 (rezumat)

3,883

Helin află de la Necmi că Cemal a fost căsătorit cu Asiye și că copiii sunt ai lui. Mai mult, a văzut și casa pe care el a închiriat-o și își dă seama că vrea să o părăsească și să se împace cu Asiye.
Îi spune lui Nedret iar ea îi povestește totul despre despărțirea și reîntâlnirea celor doi și cum a încercat să îi împiedice să se împace. Merg amândouă să o denunțe pe Asiye dar pe drum Helin se răzgândește pentru că Cemal ar aștepta-o pe Asiye până ar fi eliberată iar pe ea ar urî-o.
Vrea să îl facă să nu o mai iubească pe Asiye și îi spune lui Necmi să îl mintă că a ucis un bărbat din gelozie.
Cemal se interesează la un prieten polițist și află că într-adevăr Asiye este fugară.

Între timp, Nedret cumpără casa pe care a închiriat-o Cemal ca să îi spulbere visele.
Asiye îi spune lui Meral că vrea să îi încredințeze copiii lui Cemal și să se predea pentru că nu vor putea să fie fugari toată viața.
Cemal o rănește foarte tare când o acuză că l-a ucis pe Halil fără să asculte ce are ea de spus. Îi spune că a decăzut în ochii lui atât de tare că în sfârșit poate să și-o scoată din inimă dar și că îi va lua custodia copiiilor.

Persoana care i-a fotografiat pe Raci și pe Meral sărutându-se a fost pusă de Zahide să îi urmărească.
Când Zahide primește fotografia și îl confruntă pe Raci, el îi spune că vrea să divorțeze. Harun o concediază pe Meral și îl amenință pe Raci că îl va dezmoșteni dar nici asta nu-l oprește.

În varianta originală a serialului acesta este episodul 20.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.