Jocurile iubirii episoadele 80-82 (rezumat) Cemal și Asiye se împacă

4,119

Helin vrea să îl rănească pe Cemal cu pierderea lui Ahmet și îl sună și îi spune că nu îl va mai vedea niciodată apoi pleacă de acasă.
Cemal îi caută peste tot împreună cu familia ei și se tem că și-a făcut ceva, mai ales când găsesc mașina ei pe marginea unei stânci.
După ceva timp, Nedret verifică seiful și vede că lipsesc banii și pașapoartele lor. Atunci își dau seama că vrea să plece în străinătate.

Helin merge la prietena ei Șeyma și o roagă să o ajute să plece în Grecia dar Șeyma îl anunță pe Cemal și el merge după ei.
După ce planul ei a eșuat, Helin se întoarce acasă. Cemal îi spune că nu vrea să divorțeze de ea pentru Asiye și că Asiye nu îl poate ierta, deci nu se vor împăca.
Helin acceptă să divorțeze dar nu renunță la Cemal ci speră că îl va recuceri dacă ea se schimbă și este din nou puternică și optimistă ca atunci când s-au cunoscut.
Chiar ea deschide procesul și divorțează la prima înfățișare.
Imediat după proces, Cemal o sună pe Asiye și îi spune că are o surpriză pentru ea. Helin îl urmărește.
Visul lui Asiye dintotdeauna a fost să deschidă o pensiune iar Cemal îi cumpără o clădire ca să își împlinească acest vis. Îi spune că o va ajuta și va fi alături de ea și de copii dar a înțeles că nu îl poate ierta și nu vrea să o mai preseze.
Asiye îl surprinde când îi spune că l-a iertat și să nu o mai părăsească niciodată.
Helin vede că cei doi se împacă și crede că Cemal a mințit-o ca să o facă să divorțeze.
Își promite că nu îi va lăsa să fie fericiți.

Zahide a acceptat să divorțeze de Raci și plănuia să meargă la fiica ei în Londra dar când nici nu se aștepta, cunoaște un tip, un scriitor și se îndrăgostesc.

Mahir îi spune lui Zuhal că este tare fericit că vor avea doi copii împreună. Îi propune să se căsătorească imediat și să găsească o casă potrivită pentru familia lor.
Zuhal refuză fiindcă nu vrea să se căsătorească cu un bărbat care nu o iubește dar vor crește împreună copiii.

Zahide află că Cemal și Asiye îl caută pe Necmi și le dă adresa lui.
Necmi merge la procesul lui Nergis și datorită mărturiei lui, fata scapă fără pedeapsă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.